Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti elhagynátok a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti elhagynátok a barátnőtöket csak azért, mert az nem hajlandó análisan és orálisan közösülni? Nagyon határozott vagyok, biztos, hogy nem vállalom be!

Figyelt kérdés
2hónapja járok a barátommal, az elején azt mondta, hogy elfogadja, de most újra pedzegetni kezdte a témát. Szeretném, ha békén hagyna vele, mert én nem akarom. Szeretem de taszít, meg egyáltlaán megalázónak érzem. Mondhatjátok h hülye vagyok, de egyszerűen nem akarom és kész. De nem akarom, hogy emiatt elhagyjon, próbálom másképp kárpótolni, változatos helyszínek meg hasonló, de zavar, hogy minden héten terítékre kerül a téma. Velem van a hiba? Vagy ő az önző?
2009. júl. 13. 19:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én már írtam ide egyszer, de most erre a kommentedre írnék újból. Szerintem ha ennyire erőlteti, akkor az azt jelenti, hogy neki egy kapcsolatban elengedhetetlenek ezek a dolgot. Én már írtam, hogy az análról hallani sem akarok egyelőre, viszont én 100%osan orál párti vagyok (lány vagyok). Nálam az orális szex egyenlő a játékosság megnyilvánulásával a szexben. Ha olyan fiúval hozna össze a sors, aki undorodik tőle vagy nem akarná csinálni vagy nem hagyná, hogy én csináljam neki, én bizony szakítanék. Lehet mondani, hogy bunkó meg önző vagyok, de ez így korrekt. Később csak egyre több gond lehet, ha nincs minden rendben az ágyban. Természetesen nem ítélném el érte és nem bántanám meg, de akkor is. És én még azelőtt kideríteném az ilyen alap dolgokról a véleményét, mielőtt egymásba szeretnénk. Így is történt, és tökéletesen összeillünk az ilyesmikben már 2 éve. Csak azt próbáltam ezzel elmondani, hogy ha már msot gondok vannak a szexszel, mi lesz x év múlva.
2009. júl. 14. 21:12
 32/34 A kérdező kommentje:
és hogy derítetted ezt ki azelőtt, hogy egymásba szerettetek volna? beszéltetek erről?
2009. júl. 16. 15:57
 33/34 anonim válasza:
Kedves kérdező! :) Azt hittem már, hogy én vagyok selejtes.Egyenlőre én is "undorodom" mind az anális mind az orális szextől.Azt sem akarom, hogy engem elégítsenek ki orálisan, és azt sem hogy én elégítsek ki valakit orálisan.Sajnálom ez egyenlőre nem megy, aki velem akar kezdeni, annak ezt el kell fogadnia.Teljes mértékben megértelek.Lehet hogy az én véleményem is változik majd idővel (bár az anális szexszel biztosan nem), de most egyenlőre nem.
2009. júl. 25. 00:02
 34/34 anonim ***** válasza:
jaj uristen belehalsz ha a barátod farkát bekapod? gondolom azért azt megköveteled hkinyaljon.
2010. jún. 26. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!