Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti elhagynátok a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti elhagynátok a barátnőtöket csak azért, mert az nem hajlandó análisan és orálisan közösülni? Nagyon határozott vagyok, biztos, hogy nem vállalom be!

Figyelt kérdés
2hónapja járok a barátommal, az elején azt mondta, hogy elfogadja, de most újra pedzegetni kezdte a témát. Szeretném, ha békén hagyna vele, mert én nem akarom. Szeretem de taszít, meg egyáltlaán megalázónak érzem. Mondhatjátok h hülye vagyok, de egyszerűen nem akarom és kész. De nem akarom, hogy emiatt elhagyjon, próbálom másképp kárpótolni, változatos helyszínek meg hasonló, de zavar, hogy minden héten terítékre kerül a téma. Velem van a hiba? Vagy ő az önző?
2009. júl. 13. 19:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%

ha tudja h nem szeretnéd,de mégis felhozza folyton,akkor el kell keseritselek,ha nem kapja meg tőled,majd megkapja mástol...

jobb az elején véget vetni ennek,minthogy évek mulva derüljön ki,hogy mégsem volt annyira megértő...

22/L

2009. júl. 13. 20:01
 2/34 anonim ***** válasza:
46%
A barátod az önző! Egy jó kapcsolatban nem várják el a másiktól,hogy olyat tegyen,amit nem akar.És ha ebben önző,valószínűleg más téren is az,csak még most nem derült ki.Ne hallgass azokra,akik azt tanácsolják,hogy ha szereted,tedd meg a kedvéért.Ennek semmi köze az érzelmekhez.Szerintem túlzott szexualitás,akinek a normális nem elég,hanem kell valami perverzitás is.Az orális is az,de az anális különösen.
2009. júl. 13. 20:02
 3/34 anonim ***** válasza:
66%

Hát én biztosan nem hagynám el ezért!

Meg tudom érteni azt aki nem akarja.Nálunk az orális működik,de sosem kértem rá,magától csinálja és csak néha.Análisan én sem csinálnám.

2009. júl. 13. 20:03
 4/34 anonim ***** válasza:
91%
Az elsőnek igaza van, meg fogja kapni mástól.Én elhagynám, azért, mert ez azt jelenti, hogy szexuálisan nem illünk össze, és akkor inkább most legyen vége. A párom utálja a rakott karfiolt soha nem is főz olyat, én imádom, ha ilyen kell elmegyek anyámhoz enni. Na de szexelni??
2009. júl. 13. 20:05
 5/34 A kérdező kommentje:
igazából arra is kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan pasi aki szerint ez "hanyagolható". örülök h azért van, aki úgy gondolja, hogy nem lételeme az életének. :S nagyon kétségbe vagyok esve :S
2009. júl. 13. 20:09
 6/34 anonim ***** válasza:
76%

Az anális szex engem sem vonz, de szerintem az orálisnak alap dolognak kéne lennie, és tényleg nem értem, hogy miért érik megalázónak (itt most csak arra gondolok, ha a szerelméről van szó). Azt szerintem nem fogod tudni mással pótolni.

18l

2009. júl. 13. 20:09
 7/34 anonim ***** válasza:
96%

1. a szexben mindenki annyit csináljon, amennyit kíván.

2. ha nagyon különböző a szexuális igényetek, akkor nem sok jövőt jósolok a kapcsolatnak.

Aki pedig azt írja, hogy az orális és az anális szex is perverzió, azt csak sajnálni tudom. Szerintem semmi nem perverzió, ami 2 embernek jól esik és mindkét fél akarja. És itt a "mindkettő akarjá"-n van a hangsúly.

2009. júl. 13. 20:10
 8/34 anonim ***** válasza:
84%
20.02 az orális szex miért lenne perverz? ha utána a szádba hugyozik akkor az, de alapjáraton nem az.
2009. júl. 13. 20:10
 9/34 anonim ***** válasza:
46%
meg nem volt szexualis kapcsolatom, de az oralt lealacsonyitonak talalom a no reszerol, analt meg elvbol nem probalnam. 17f
2009. júl. 13. 20:16
 10/34 anonim ***** válasza:
43%
az én pasim pl hanyagolja, csinálta már, aztmondta nemvolt rossz, de nem lételeme, mi több mint 3 éve vagyok együtt, én az elején mondtam egy beszélgetés kapcsán h én ezt nemtuti h bevállalnám, de ő egyszer sem próbálkozott vele, mlég úgysem h csak annyit mondtam h nembiztos h bevállalnám.
2009. júl. 13. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!