Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti elhagynátok a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti elhagynátok a barátnőtöket csak azért, mert az nem hajlandó análisan és orálisan közösülni? Nagyon határozott vagyok, biztos, hogy nem vállalom be!

Figyelt kérdés
2hónapja járok a barátommal, az elején azt mondta, hogy elfogadja, de most újra pedzegetni kezdte a témát. Szeretném, ha békén hagyna vele, mert én nem akarom. Szeretem de taszít, meg egyáltlaán megalázónak érzem. Mondhatjátok h hülye vagyok, de egyszerűen nem akarom és kész. De nem akarom, hogy emiatt elhagyjon, próbálom másképp kárpótolni, változatos helyszínek meg hasonló, de zavar, hogy minden héten terítékre kerül a téma. Velem van a hiba? Vagy ő az önző?
2009. júl. 13. 19:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
40%

az anális szex egyáltalán nem egészséges, mikor bírják már ezt megérteni az emberek?? aki anális szexre annyira nagyon rá akarja beszélni a párját csak azért mert ő valami perverz újdonságot akar kipróbálni, annak egy kétajtós szekrényt kéne felnyomni a seggébe. többet biztos nem is merne gondolni az anális szexre. oké, még ha úgy működik a kapcsolatban a dolog, hogy mindketten akarják az anált, én nem ítélem el azt. mindenki csináljon azt, ami neki(k) jólesik. maximum egy iő után majd a lánynak az egészsége látja a kárát. de hogy valaki az análisba menjen bele csak a párja kedvéért úgy, hogy neki meg közben kellemetlen, ez b a r o m s á g !

ami az orálist illeti, abba se menj bele csak azért mert ő annyira rá akar beszélni. szerintem az orális szex olyasmi, amire eléggé meg kell érni a kapcsolatnak is és az embernek magának is. és ez kinek több, kinek kevesebb időbe kerül. persze ha ez miatt majd szakítana vagy megcsalna, akkor egyértelmű hogy jobban jársz hogy megszabadultál tőle és nem csináltál vele semmi olyat amit nem igazán szerettél volna, mert utána később úgyis megbánnád.

ja, és igen, szerintem is elég önző lehet a barátod. vagy nem igazán szeret. vagy mindkettő.

2009. júl. 13. 20:21
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem hagynám el. Ő az önző. Ha szeret akkor elfogad úgy ahogy vagy. Nálunk az anál abszolút nem is téma, mert ő hallani se akar róla, mert nem egészséges, én meg nem vágyom rá. Egyrészt azért mert valószínűleg nekem se esne jól ha hátulról valami hasonló méretű tárgy jönne belém, másrészt meg tényleg nem egészséges a nő számára. Orál szokott lenni, bár a kedvesem ilyen téren kicsit régimódibb volt, de elnyerte a tetszését a dolog. De ha nem így lett volna sem dobtam volna ki őt, az már rég nem szerelem, ha ilyenen múlik a dolog.
2009. júl. 13. 20:29
 13/34 anonim ***** válasza:
88%

Nézd az én félig meddig még mindig pasim nagyon akarta az anális szexet. Én meg nagyon nem. Átbeszéltük egyszer, átbeszéltük kétszer, mindig azzal sikerült leszerelnem, hogy átgondolom, és majd talán egyszer. Ő meg mindig azzal zárta a beszélgetést, hogy ok, akkor majd vár, amíg készen állok rá. Egyszer aztán valahogy úgy hozta a sors, hogy rávett, hogy próbáljuk ki, persze nem szavakkal, csókkal, simogatással, szenvedéllyel. Próbáltuk..nekem nagyon nem ment, és nagyon nem volt jó, annyira, hogy majdnem sírtam (csalódottságomban), azonnal leállt, és elfogadta, hogy ez nekem nem fexik, és többet nem hozta fel a témát... de addig minden egyes alkalommal említette, hogy ez a szíve vágya..szerintem egyikőtök se önző, vagyis egészséges módon mindkettőtök az, ha érted mire gondolok.

Nálam az használt, hogy megmutattam neki, hogy ez tényleg nem olyasmi ami nekem örömet okoz, de legalább megpróbáltam. Mert mindig az volt a végső indok, hogy honnan tudod, hogy nem szereted, ha nem próbáltad? :D

2009. júl. 13. 20:33
 14/34 A kérdező kommentje:

áá én még gondolni sem bírok rá... ha eszembe jut kiráz a hideg és olyan hihetetlen rossz érzésem támad :S rémse. egyszerűen az anál gondolatától is kikészülök! szóval képtelen volnék még csak gondolkodni is rajta. egyszerűen azt szeretném ha elfogadná hogy nem és békén hagyna vele. rosszul esik, mikor felhozza a témát, már menekülhetnékem van - ma el is jöttem tőle.

orális szexre gondoltam és talán igaza van a 20:21-es hozzászólónak h érni kell rá, azt talán majd egyszer... bár jelenleg az is taszít.

köszönöm a válaszokat, igazán elgondolkodtató. kissé nyugodtabb is vagyok, azt hittem hogy velem van a baj, nem vagyok egészséges vagy ilyesmi.

2009. júl. 13. 20:42
 15/34 anonim ***** válasza:
67%

most lehetne vitatkozni, hogy mi a /verz és mi nem, de nem ez a lényeg.

a szex egy párkapcsolatban nagyon fontos. ha ennyire eltér az elképzelésetek, akor nem illetek össze.

2009. júl. 13. 20:51
 16/34 anonim ***** válasza:
64%
hát ha a barátod annyira akar análozni akkor veszél felcsatolható fütyi és dugd meg. után majd elgondolkozik...
2009. júl. 13. 21:00
 17/34 anonim ***** válasza:
65%
kemééééény..::D az előttem szóló :D
2009. júl. 13. 21:02
 18/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem hogy elhagynám, de nem is jártam volna olyan lánnyal aki az orális szexre nem hajlandó. Semmi értelme se lett volna, mert én ezt nagyon fontosnak tartom. Szerintem nem önzőség kédése és nincs hiba sem benned. Egyszerűen nem illetek össze szexuális értelemben. Lehet, hogy egy ideig veled marad, de úgyis meg fog csalni, ha tőled nem kapja meg amire szüksége van, és neki ez fontos márpedig az ha folyton előhozza a témát. Én a helyedben nem várnám meg amig ez megtörténik inkább szakíts vele te és keress egy olyan srácot akinek kellesz ahogy vagy, mert ha a szex nem jó, akkor a kapcsolatot megette a fene. 30/F
2009. júl. 13. 21:05
 19/34 anonim ***** válasza:
48%

ma 21:00

én azon nem gondolkodnék, én annak örülnék :D:D:D

mikor jössz?? :D:D:D

2009. júl. 13. 21:07
 20/34 anonim ***** válasza:
76%
Én semmi esetre sem hagynám el.. Végül is nem épp ez a lényeg.. A barátod , hát az ténleg önző de nagyon.... 20/Fiu
2009. júl. 13. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!