Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anális sex? Szeretitek? És ti fiúk? Melyik a jobb? Popsiba vagy punciba?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 08:29
41/46 A kérdező kommentje:
Ha sok pénzem lenne,el is mennék! :(
2009. júl. 12. 16:24
42/46 anonim 

válasza:

én meg jobban szeretem a lányokat popsiba megdugni mint punciba. Ennek ellenére persze sokkal többször volt az utobbira példa mint az elöbbire. na bumm.
Szívesen segítek az önértékelési problémáidon ha gondolod, dobj egy mailt:)
43/46 anonim 

válasza:

Ha majd elfogadtad magad, lesz önbizalmad akkor fog működni a sex is.
45/46 anonim válasza:
Szia, nagyon megdöbbentem a válaszaidon, s egyáltalán nem ezt vártam amikor rákattintottam a kérdésre. Azt hittem egy perverz kamasz kérdése. Ha beszélni akarsz, én állok rendelkezésedre. Szexuális téren nem vagyok valami túl tapasztalt. De fiú létemre is azt vallom, hogy a sex csak akkor élvezetes ha mindkét fél élvezi, s s nem ugornak rögtön a közepébe. Előző barátnőm sem szerette, igényelte az előjátékot, ami engem nagyon idegesített, mert én igényeltem volna azt. Először azt kellene elhinned tényleg, hogy gyönyörű vagy, s csak utána jöhetne a többi. S amit nem élvezel azt nem kell csinálni!!
46/46 anonim 

válasza:

nekem 12 évesen volt az 1. orgazmusom
és 17 évesen veszítettem el..fantasztikus volt de érettnek éreztem magam, poposzex is jó de...
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!