Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, anális sex? Szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, anális sex? Szeretitek? És ti fiúk? Melyik a jobb? Popsiba vagy punciba?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 08:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
55%

lehet mindig ugyanazt a pózban nyomod és ez az oka.

néz meg egy kámaszutrát, vagy vlmi szexpózos oldalt és próbáld ugy.

nézd meg ezeket a pózokat:

[link]

vlmielyik csak bejön.

vagy menj le spárgába, akkor biztos élezet lesz:D

2009. júl. 12. 09:11
 12/46 anonim ***** válasza:
21%
spárgába??? Hoppá... itt milyen hajlékony emberek vannak... te a szex miatt tanultad meg a spárgát vagy így születtél???
2009. júl. 12. 09:14
 13/46 A kérdező kommentje:
Akármilyen pózba csináljuk,ugyanolyan érzés. Semmilyen! Már szinte undor fog el magamtól,mikor látom,hogy a pasinak milyen jó,én meg semmit nem érzek.
2009. júl. 12. 09:16
 14/46 anonim ***** válasza:
4%

nővel próbáltad?

lehet az a probléma hogy már annyira erre koncentrálc hogy emiatt stresszelc és nem is élevezed az együttlétet.

2009. júl. 12. 09:17
 15/46 anonim ***** válasza:
53%

de mégis hány pasival voltál? lehet az a gond hogy egyikért se szerelemből vagy hanem a szexuláis igény kielégitése miatt.

ha azért szexelnél(szeretkeznél) hogy a szerelmedet(hogy annyira szereted a párod hogy belebujnál) a párod felé kiteljesitsd... akkor más érzelmi szinten lennél.

2009. júl. 12. 09:20
 16/46 A kérdező kommentje:
4 pasival voltam,és mindbe szerelmes voltam! Lánnyal nem próbáltam,de nem is izgat a dolog.
2009. júl. 12. 09:35
 17/46 anonim ***** válasza:
61%

szerintem "jééé... lehet amúgy még nem vagy érett... nekem 23 éves koromban lett az első orgazmusom... lehet még te sem vagy elég érett hozzá."

szerintem légy türelmes, mint a korábbi hozzászoló.

gyakoroljál.

de gondolj bele, hosszútávon biztos nem jó popsiba.

2009. júl. 12. 09:39
 18/46 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy hosszútávon sose lesz senki,aki csinálja,mert egy pasinak se kellek. Gyakorolni sem tudok,mert Életem szerelme utál engem.
2009. júl. 12. 09:42
 19/46 anonim ***** válasza:
41%

"Még jó,hogy hosszútávon sose lesz senki,aki csinálja,mert egy pasinak se kellek. Gyakorolni sem tudok,mert Életem szerelme utál engem."

hát ezek más dolgok, a pasid miért utál? mert csak análisan csinálod?

"Életem szerelme" ezt dolgot tuti benézted, mert kitartna melleted és MINDENT megtenne hogy boldoggá tegyen.

orálisan élezed? mármint ha téged kényeztetnek.

vlmi szexis szerepjátékot próbáltál már?

mármint a pasid mesélt olyat hogy nővérke vagy és most kezelése jöttél és adjon orgazmus gyógyszert stb...

2009. júl. 12. 09:54
 20/46 anonim ***** válasza:
41%
ja és az önkielégitéssel eltudc élvezni?
2009. júl. 12. 09:57
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!