Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anális sex? Szeretitek? És ti fiúk? Melyik a jobb? Popsiba vagy punciba?

olyan nincs hogy semmi.:D
keresd jobban.
nagy/kis-ajkak,csikló?

neked lelki problémáid vannak.önértékelési, elsősorban.
mellesleg én sem vagyok az anal híve. és egy elöttem szólónak, aki azt mondta hogy a szánk sem arra való, jelezném hogy onnan legalább nem az jön ki ami a végbélből. És nem is tud aranyeres lenni és kitágulni sem akkorára mint a bazilika ajtó, ami későbbiekben esetleg széklet tartási problémákat okoz.

"Ha jobban belegondolok,nem csak a puncim nem tetszik,de semmi nem tetszik magamon. :("
na eljutunk oda az análisszextől, hogy azért nem élvezed a szexet, mert vagy nemtudod elfogadni magad, vagy kicsit nagyon önbizalomhiányos vagy.

nem lehet hogy azért nincs müködö kapcsolatod, mert így vágsz bele hogy nem tetszem magamnak.
ha párom lennél és ezt kéne hallgatnom akkor, szerintem én se maradnék melleted, pedig türelmes és kitartó embernek ismernek.

de ha akarc cseverészni velem emailen keresztül akkor írj rám 10:08as voltam.
de nem ígérek semmit, mert félek tőled.meg kifejthetnéd mi az hogy "rendes" kapcsolat, csak mára nincs túl sok programom,megaztán az ember beszélve ismerkedik.
bár rólad már talán sokat is tudok.
ez nagyon bölcs gondolt: "De asszem inkább nem sajnáltatom magam tovább."

Pszichológushoz, de gyorsan.
Vmi marhanagy lelki problémád lehet, és ez nem vicc.
Megéri, próbáld ki.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!