Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anális sex? Szeretitek? És ti fiúk? Melyik a jobb? Popsiba vagy punciba?

"Nem a pasim,csak én vagyok belé szerelmes. "
hát akkor ő csak szexel veled, tehát az elsődleges célja hogy kielégüljön, és ehhez mindegy milyen a "lyuk".
"De neki is jó volt úgy,azt mondta." persze hogy azt mondta, hogy legközelebb is csináljuk, de nem egy szerelmi aktus, szóval ugygondolom az anális szex az szex és nem szeretkezés. feldobhatja a kapcsolatott, de életben nem tartja. valószinű jól elhenceg a haveroknak, hogy ő már análisan is szeret stb...
"Orálisan sem szeretem,ahhoz tul szégyenlös vagyok."
hát ennek mi az oka? tehát análisan mehet de a puncid szégyeled?(nem bántásként mondom csak probálom kitalálni,megoldani a problémád)
a pasid gondolom "nagyon" megdicsért milyen szép vagy és a szemérem tested mennyire izgató. egyeltalán tudja mik az erogén zónáid? simogatja a nyakad, kényeztett a melleiddel "játszik"?
szerintem az alapoknál kéne kezdeni.
szarból várat nem lehet építeni. tehát nem rögtön análszex, hanem sok csók,előjáték, közös fantázilgatás, lassu érzéki petting.
nem rögtön dugás, aztán alszunk 1et(férfi létemre ilyet írni,na mindegy, szerintem kell a "romantika",mert különben érzéketlen játék a szex, és az érzéketlenséget nem szereti az ember).

én nem próbáltam soha análisan, de mivel még a gondolata is taszít, ezért gondolom nem is fogom.
ami a te problémádat illeti, te még egész biztosan nem szeretkeztél rendesen soha senkivel, szerintem. a szeretkezés annyit tesz hogy mindkét fél őszinte szerelemből van a másikkal. ha már csak az egyik is nem szerelmes igazán, akkor az már nem lesz normális szeretkezés. na mindegy, szóval tuti hogy nem az anális szexbe kéne menekülnöd. hanem azt kéne elérni hogy a normális szexet tudd élvezni. ahogy írtam már, én nem csinálom az anált, de nincs semmi bajom azokkal akik élvezik, ha nekik jó akkor csinálják. de én csak úgy bírom elképzelni hogy valakinek jó lehet az anális szex, hogy mellette a normális szexszel semmi gond nincs a kapcsolatában.
ja és arról nem is beszélve, hogy bár az anál semmiképp sem túl egészséges, de ha többször rendszeresen csinálod úgy hogy fáj közben, akkor jó esély van rá hogy egyszer tényleg ráfázol és lesz vmi nagyon kellemetlen bajod belőle.
úgyhogy én jóval óvatosabb lennék a helyedben ami az anált illeti.
ami meg a párkeresést és a szerelmet illeti, talán jobban tennéd ha nem lefeküdnél bárkivel csak azért hogy legyen valakid, hanem megvárnád amíg olyat találsz akit tényleg szeretsz és ő is viszonozza. persze ezt kivárni néha egyáltalán nem könnyű, de az élet ilyen, nehéz. és hosszú távon te járnál úgy jobban.
és ez meg hogy anált azért csinálni mert úgy legalább érzel valamit... hát ez meg no comment. akkor miért nem egymás ujjait vagdossátok le szép sorban, azt biztos még az análnál is jobban éreznéd. izgi, nem?
na de komolyan, nem bántásnak szántam amiket írtam. sokkal inkább jó tanácsnak.
20/L

Jaj, Istenem!
Ha így élvezed, hát így élvezed! Na bumm!
A szexben minden megengedett, amiben mindkét fél önszántából benne van!
A legnormálisabb dolog azon gondolkodni, hogy normális vagy-e...
Szóval normális vagy és esetleg, mint egy előttem szóló írta, még nem vagy érett az orgazmushoz.
Nekem is van ismeretségi körömben olyan lány, aki csak análisan tud elélvezni. Stabil több éves párkapcsolata van és látszik, hogy szeretik egymást.
Ne agyald túl a dolgokat és ennyi.
Amúgy meg keress egy komoly és hozzád érzelmileg kötődő partnert, mert a te szexuális irányultságoddal nem igazán működhetnek a futóbb kapcsolatok.
A szégyenlősséget meg felejtsd el! A férfiak sem szégyenlősek, akik lefekszenek veled. Ha volt merszed először kipróbálni análisan valamikor, akkor orálisan miért nem?
Nem szorosan a kérdéshez, csak a témához kötődik,hogy mindig az anális szexnél vetődik fel, hogy "az a lyuk nem arra való". Ja. Meg a kezünk sem ujjazásra, a szánk és nyelvünk sem sz.opásra vagy nyalásra...
Nálam a szexben a teljes testem és lelkem részt vesz, szeretek kipróbálni dolgokat és csak sajnálni tudom, aki gátlások miatt kevesebb élményhez és örömhöz juttatja magát és a partnerét...

na ez vagyok megint(10:08): "20évesen még soe volt normális kapcsolatom." nekem meg 24évesen nem voltam nővel. szóval erről ennyit.
"Sosem lesz olyan pasi,aki szeretni fog engem." eddig is találtál csak hosszútávon nem jött be. lehet hamar bujtál velük ágyba.
"Szoktak nyalni,csak az sem jó,mert szégyellem magam olyankor,meg ilyesmi..." talán mert nem bizol a partneredben eléggé. mondta vlki hogy nem szép?vagy miért.

11:31es jelentkezik.:"Nem mondta senki,de én tudom,hogy nem az,és csak kedvességből nem mondták."
hány nőtársad punciját láttad élőben? ahány nő annyi féle punci. mindegyiknek megvan az egyedisége, mind különbözik alakjában,méretében stb...
ezeket méltányolni kell. tudod tökéletes nincs. mindennek van jó és rossz oldal.
fogadd el, nézd meg és mond el magadnak mi tetszik rajta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!