Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ezen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne ezen rágjam magam?

Figyelt kérdés
A barátommal majdnem 2 éve együtt vagyunk,de még mindig nagyon gátlásos vagyok előtte,mert nagyon aprók a melleim,mondhatni,hogy nincs is... Nem is az lenne a gond,mert ő azt mondja,hogy imádja mindenem,úgy szeret,ahogy vagyok,de az zavar leginkább,hogy aki előttem volt barátnője annak elég nagy mellei vannak és utána jöttem neki én,akinek nincs olyan nagy,sőőt... :/ Nemtudom hogy valójában mit gondol rólam a párom...Lehet,hogy csak nem akar megbántani vagy nemtudom... Tudom,hogy felesleges ilyenen rágódnom,de annyira zavar... :(
2009. júl. 10. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem kellene ezen aggódnod. Nem hiába van veled együtt már 2 éve. Ha nem tetszene neki a méreted akkor már az elején otthagyott volna.
2009. júl. 10. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Szegényke...tuti bennem is felmerülne a kérdés.

De szerintem ha együtt vagytok,jól megvagytok,akkor nincs gond.Végül is abból mi haszna volna,ha nem tetszenél neki,és mégis veled lenne?Nem értem...

Szerintem nincs gond.

2009. júl. 10. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
egyetértek az elsővel. Ha nem tetszene neki nem lenne veled. Ne aggódj:)
2009. júl. 10. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Pont úgy van, ahogyan mondod.

Miért nem bízol a barátodban? Miért nem hiszel neki? Ha csak a nagy mellek számítanának neki, nem gondolod, hogy most nem veled lenne, hanem azzal a másik lánnyal?

Vigyázz, mert aznállandó elégedetlenséged kiül rád, és megmérgezheti a kapcsolatotokat. A barátodnak jó az ízlése, hogy éppen téged választott, ne kritizáld az ízlését. Hosszú távon meg az agyára mehet, hogy sosem vagy elégedett önmagaddal, ez feszültségeket okozhat, sőt, akár a kapcsolat felbomlását is.

Azt tanácsolom, hogy békélj meg önmagaddal. Fogadd el önmagadat olyannak, amilyen vagy, és örülj neki! Ez az önbizalom vonzóbb emberré is tesz, olyan emberré, akinek a tárdsaságában öröm lenni. Ugye, te is szívesebben vagy olyan emberekkel, akik ellgedettek és kiegyensúlyozottak, mint olyanokkal, akik folyton magukat rágják és bizonytalanok?

ha végre elfogadod magadat, akkor abból hihetetlenül pozitív dolgok fognak származni. :-)

(egy lány, aki valaha azon rágta magát, hogy túl nagy a melle)

2009. júl. 10. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy formás pici mell sokkal vonzóbb is lehet egy férfi számára, mint egy nagy lógó mell. Csak a média eteti meg a nőket azzal, hogy csak a nagy mellű, tökéletes alakú nőké a világ. Teljesen hülyeség. Csak ezért van komplexus... Fogadd el magadat nőként, úgy ahogy vagy. Férfiaknak tetszik egyébként bármilyen méretű mell, csak mell legyen. Egyébként azt sem szabad elfelejteni, hogy nem elsősorban szexualitás miatt van mellünk, hanem azért, mert egyszer egy pici babát fogsz vele táplálni. Szerintem nézz a tükörbe, nézegesd meg jobban. Ne a méretét, hanem nézd a formáját, a testedet, amit a jelek szerint úgy imád a párod ahogy van :o)

Ha azt sugárzod magadról, hogy elégedett vagy vele, elfogadot magadat (nyugodtan simogassad is melleidet előtte, biztosan tetszeni fog neki), még vonzóbb leszel a párod számára, mint eddig.

Szóval verd ki a fejedből a hülye média által sugárzott idálokat. Örülni kell, hogy megvan minden porcikánk, egészségesek vagyunk, el kell fogadni magunkat teljesen ahhoz, hogy testileg-lelkileg kiegyensúlyozottak, egészségesek és boldogok legyünk. Párod már elfogadott, most rajtad a sor. Szorítok. :o)

2009. júl. 10. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
számomra izgato a pici cicike! nagy műmel meg azzal a vágással fujj, lehet az elözö bnöjénk nem is volt kívánatos a csöcse.
2009. júl. 10. 14:18
 7/10 anonim válasza:
át tudom érezni a helyzeted:S nekem is nagyon kicsik.de a párom nagyon szereti:) azt mondja h neki nemkell nagyobb mert úgy nem lennék arányos. ráadásul nekem az egyik láthatóan kisebb mint a másik:D szval énis eléggé féltem megmutatni magam.de így szeret ahogy vagyok.és nálatok sem lesz gond:)
2009. júl. 10. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:

A pasik nem tudnak színlelni. Ha azt mondja, hogy tetszik neki, az akkor úgy van, kivéve, ha gazdag örökösnő vagy:)

Nekem sem nagyok a melleim, de hosszú távon gondolkodom. Néhány év múlva, amikor majd a nagy mellű nőknek el kezd majd lógni és egyre csúnyább lesz a súly miatt, nekem még mindig szép formás és nem lógó melleim lesznek. Így kell nézni a dolgot!

2009. júl. 10. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Akinek kicsik a mellei, azok sokkal jobbak a szexben, mint a nagymellűek!

Lehet, hogy ez csak önbizalom-növelő duma, mint "akinek nincs szerencséje a kártyában, szerencsés a szerelemben", de attól még tartsd szem előtt!

Poénos pólót is lehet erről látni. Elől: minek a nagy mell? háton: ...ha valakinek ilyen jó feneke van!

A saját tapasztalatból és a baráti körben beszélgetve halottakból mondom, hogy van benne valami.

Másrészt:

Abból, hogy kicsik, egyáltalán nem következik, hogy rosszul fognak majd funkcionálni, sőt!

Harmadrészt:

Azt mondják a bölcs férfiak, hogy csak a fiatalság alatt központi kérdés a mell nagysága, érett kortól kezdve "teljesen lényegtelen". Életed nagy része alatt nem azért fog szeretni a párod, hogy mekkora a melled, de különösen nem azért mondják büszkén a gyermekeid, hogy "az én anyumám", mert nagyok a melleid.

És nem utolsó sorban: az előző kommentekben sok igazság van.

Úgyhogy ne zavarjon, hogy kicsi, sőt...!

2009. júl. 10. 19:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom magam elfogadni,megfogadom a tanácsokat! Köszönöm :)
2009. júl. 11. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!