Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időnek kell eltelnie válás után, hogy már ne rágjam magam a régi dolgokon?
Igazából ott legbelül nem akarsz új életet kezdeni.
Sajnálom az új barátodat
Én 12 év után váltam, 2006-ban. Ő csalt meg és gyereke lett, külföldön dolgozott. Egy évig próbáltam mindenhogyan helyrehozni, felejteni, nem ment. Szerettem de mégis azt mondtam váljunk el. Ő nem akart. 2 gyerekkel otthagytam. Iszonyatosan nehéz volt és fájt is. Hatalmas akarat erő kellet újrakezdeni. Hamar megismertem a jelenlegi páromat és most már tudom jól döntöttem!
Persze az emlékek visszajártak, jók is rosszak is sajnos, de bekellet csuknom azt az ajtót hatalmas lakattal!!! Ehhez nagy erő kell!!!
Először kötözködős, makacs,irigy,(Ez gondolom még az egymás iránti "szeretet"-nek a palástolása miatt volt igy) volt kicsit a kapcsolatunk, de most már kb egy éve, teljesen higgadtan barátként tudunk beszélni mindenről!
Rajtad múlik, hogy mennyire vagy erős, és hogy kívánkozol-e abba az életbe vissza, mert nem szabad elfelejteni, egy idő után minden a régi lenne, jönnének elő a váláskor felhozott dolgok....
Mindig van jobb hidd el!!!!
12 éve váltam ...Folyt: Még annyit hogy igen szükség van arra hogy "gyászolj".... a szépet nehéz elfelejteni, de ha úgy érezted menned kellett akkor mentél!!!! És szerintem jól tetted, hogy elváltál, utána olvastam, hogy írtad, hogy nem érezted magad nőnek, stb!
Nálam is ez /is/ volt!
Hidd el le fog benned csillapodni a jelenlegi láng is, szép lassan de kialszik!
Viszont a szép emlék az mindig is a tiéd marad, az összes!!!!!
Ne bánkódj! Nagy levegő !
Bennem tudod mi tartotta lelket? EZ:
Két kis lépéssel sosem jutunk át a szakadék felett!!!
Üdv.zizi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!