Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne folyton ezen rágjam magam?

Figyelt kérdés
Sajnos elkezdődtek azok az idők, amikor bekavarnak a párkapcsolatomba :( nagyon rosszul esik számomra h egyesek ezen élik ki magukat hogy rossz dolgokat terjesztenek rólunk :( mindenki mondja hogy ezeket le kell szarni, de sajnos elég gyenge idegzetű vagyok, és nehéz számomra. nincs valami tippetek hogy ne fofyton azon járjon az eszem,hogy ki mikor terjeszt és mond rólunk dolgokat
2009. júl. 30. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a külvilág felé azt sugározni, hogy nagyon boldogok vagytok együtt! Kézenfogva jártok, iwiwre közös képeket raksz fel, smároltok az utcán.
2009. júl. 30. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló jót írt, én még hozzátenném, hogy beszélj a dologról a pároddal, mondd neki, hogy próbáljon ő lefoglalni, amikor ilyeneken gondolkodsz! Nyilván őt is zavarja, hogy mindenfélét pletykálnak rólatok, de ketten együtt nagyobbat tudtok sz@rni az ilyen pletykákra :)
2009. aug. 1. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Menjetek el kirándulni vízpartra, este mozduljatok ki egy koncertre, csak egyszerűen érezzétek jól magatokat a többi meg jön magától.
2009. aug. 1. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
csak magatokkal törődjetek!! Szórakozzatok!
2009. aug. 1. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a párommal egy helyen dolgozom, rólam is nagyon csúnya dolgokat terjesztettek, róla is!Muszáj megtanulni kizárni a külvilágot, csak azért is együtt mutatkozni, bebizonyítani hogy nem érdekel titeket amiket mondanak!Sajnos mindenkinek könnyebb más magánéletével foglalkozni, és nem veszik észre hogy feleslegesen koptatják a szájukat mert ha két ember szereti egymást elválasztani nem lehet őket!

2009. aug. 1. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ti ne törődjetek senkivel. Ha látják, hogy ti jól megvagytok együtt, akkor egyszer majd befejezik.

Van egy sztorim, nem egészen ilyen de hasonló...:

Szal volt egy lány aki nagyon szeretett volna velem járni, de nekem nem jött be. 1 évig mind járkált utánam, én hárítottam, szépen mondtam, hogy nekem Ő nem tetszik, nem érzek iránta semmit. Kb egy év után felfogta, és meg akarta bosszulni, ezért hazugságokat, mocskos pletykákat terjesztett a suliban, hogy én milyen mocsok, gazember vagyok, meg ilyenek. A suli kicsi, így mindenki hallotta, és jól megbámultak, én meg nem tudtam, hogy vajon mennyire rossz dolgot hallottak rólam. Egy ideig így ment, én végeztem a dolgom, adtam magam. Egy idő után mindenki rájött, hogy nem is igaz amit a lány mondott rólam, és többet nem nagyon barátkoztak vele. Rövidtávon én jártam rosszul, de hosszútávon Ő...és ez a lényeg.

Szóval fel a fejjel...

2009. aug. 1. 22:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) csak hát azért is rossz mert az az illető az osztálytársam, és nemtudom h mitfogok neki mondnai vagy h egyáltalán mondjak e neki valamit ha odajön hozzám suliban és szórja az észt.
2009. aug. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!