Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a kapcsolat, ahol folyton szakítanak majd kibékülnek? Mi értelme?
Most én itt tartok! :( Igaz nem én szakítgatok állandóan a barátommal, hanem Ő velem! 5 éve vunk együtt! És hogy mi értelme?--semmi!De én nem tudom elengedni őt..nagyon szeretem! Hog meddig huzzuk arra kiváncsi vok, de remélem megoldódik minden!
Tapasztalatokra én is kiwi lennék most :D
Ez a tipikus se vele, se nélküle állapot. Szétmennek, nem találnak mást, teljesen kiéheznek, na jó lesz a szamár is.
Megint szétmennek, megint rádöbbennek, hogy na a pics*ba, megint nincs senki, na akkor visszamegyek ahhoz a hülyéhez, legalább van kit megdugnom. Ennyi.
az exem csinálta ezt velem az utsolsó két hétben, szakított vagy 4x aztán meg nagylelkűen adott egy újabb esélyt...azt hitte, megteheti, mert bele vagyok zúgva...végül én szakítottam vele, de végleg, és jól pofára esett...igaz, még mindig szeretem, de nem érdemel meg és én sem ezt érdemlem, amit ő művelt velem
22/L
9 év nem semmi.....
Én sosem értettem ezt a dolgot, viszont ez által igazából 2 másik ember kapcsolatára szeretnék rájönni, hogy mi lesz a vége?!
Az lesz a vége, hogy valamelyik fél végre talál egy olyan társat, akivel maximálisan jól érzi magát, és többet már nem megy vissza a másikhoz.
Ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!