Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy egy egészsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy egy egészséges felnőtt férfi ne akarjon lefeküdni egy csinos fiatal lánnyal?

Figyelt kérdés
A fiú 27 éves, randizgattunk, de ő nem szeretett belém. Én teljesen belezúgtam, de ő nem szeretne semmit. Sőt még abba se menne bele, hogy lefeküdjünk, csak úgy, mert ő nem akarja azt, hogy a szüzességemet így veszítsem el. Én még ilyet férfitól nem hallottam. Nincs barátnője másfél éve, és nem volt senkivel sem azóta kapcsolata, és ennek ellenére visszautasít. Ennyire jó ember, és törődik velem (vagyis hát azzal, hogy az első szerelemből történjen), vagy milyen magyarázat lehet még erre?
2009. júl. 8. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem dugott meg!

Hála a jó istennek engem soha nem megdugnak, hanem szeretkeznek velem!!

2009. júl. 8. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak meleg a srác.
2009. júl. 8. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy meleg a srác kedves előttem szóló..

Csupán józan ésszel gondolkozik és tudja, hogy általában a nőknek az első alkalom fontos, hiszen "elvileg" meghatározza, a jövőbeni szexuális viszonyukat és illetve kapcsolatukat.

Biztos azt szeretné, ha egy olyan személy venné el, akivel az érzelmetek kölcsönös, nem pedig egyoldalú.

Ez igazán becsülendő benne, megmondja a szemedbe az igazat, nem pedig csak szédít, mint a berúgott palit a pia :)

A leírásodból nekem az jön le, hogy a pali nem akar tőled semmi komoly kapcsolatot. A megismerkedésetek után valszeg meggondolta magát.

Bármennyire is szereted próbálj túllépni rajta, annyi pasi ott van még. Biztos tudsz találni egy másikat magadnak, aki nem csak egy éjszakára akar. :)

Megjegyzem az ő helyében én is megmondtam volna az igazat.

Remélem segítettem vmit.

Krysz 20/F

2009. júl. 9. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!