Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy egy egészsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy egy egészséges felnőtt férfi ne akarjon lefeküdni egy csinos fiatal lánnyal?

Figyelt kérdés
A fiú 27 éves, randizgattunk, de ő nem szeretett belém. Én teljesen belezúgtam, de ő nem szeretne semmit. Sőt még abba se menne bele, hogy lefeküdjünk, csak úgy, mert ő nem akarja azt, hogy a szüzességemet így veszítsem el. Én még ilyet férfitól nem hallottam. Nincs barátnője másfél éve, és nem volt senkivel sem azóta kapcsolata, és ennek ellenére visszautasít. Ennyire jó ember, és törődik velem (vagyis hát azzal, hogy az első szerelemből történjen), vagy milyen magyarázat lehet még erre?
2009. júl. 8. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem irtad a korod,de tuti túl fiatal vagy! Nem kéne igy felajánlkoznod! :/ A pasinak meg van esze,ennyi!
2009. júl. 8. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Igen elkepzelheto. En is ismerek ilyen fiut, vele sincs semmi gond, csak ennyire rendes, lehet, hogy a tieddel is ez a helyzet. A ferfiak sem egyformak. Ugy latszik o tud uralkodni az osztonein, es gondolkozik a fejevel is. Kar, hogy nem szerelmes beled, mert biztos figyelmes es megerto lenne.
2009. júl. 8. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:
hát a férfi rendes és nem használ ki. csak dugást tudna elképzelni veled és ezért nem akarja elvenni tőled, mert még beleszeretnél de ő nem akarja aztán honapokon át azt hallgatni hogy "szereted" bla bla bla...
2009. júl. 8. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, legyen tartás benned. A fiú korrekt és valószínű, hogy kizárólag érzelmi alapon tudja elképzelni az együttlétet. Attól, hogy Te egy fiatal és általad csinosnak mondott lánynak tartod magadat, még nem biztos, hogy bejössz neki, mint nő. Ha másképpen lenne, már közeledett volna feléd.
2009. júl. 8. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy egyszerűen nem tetszel neki annyira, hogy megkívánjon? A férfiak sem fekszenek le minden nővel, csak amelyik szexuális vonzalmat vált ki belőlük. Az egy dolog, hogy magadnak tetszel, attól még egyáltalán nem biztos, hogy ő is szexisnek tart.
2009. júl. 8. 19:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok. Ő közeledett felém, illetve nem egyszer mondta, hogy kíván, és fergeteges éjszakákat tölthetnénk együtt, de ő nem tudna tükörbe nézni, ha az elsőt nem egy normális kapcsolatban csinálnám. És egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy van ilyen gondolkodású férfi.
2009. júl. 8. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy csak meleg. Van ilyen.
2009. júl. 8. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Vannak még rendes férfiak!Én 20/L , párom 31 éves!

Nem sieti el a dolgokat, pedig nagyon sokszor megkivánjuk egymást!De ő azt mondja hogy ne siessük el, és ebben igaza van!

2009. júl. 8. 19:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem értem, mit nem lehet ezen érteni. Szívesen össszegabalyodna Veled, de nem akar komolyat. Korrekt, hogy így nem akar gerincre vágni..

Ha megtenné és utána nem keresne, lekoptatna, az lenne a baj, ha megmondja az igazat, az sem jó.. Hihetetlen :)

2009. júl. 8. 19:53
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát nem említette egyszer sem, hogy meleg lenne, illetve nem hiszem, hogy egy meleg férfi így viselkedik egy nővel, mint ő velem. Egyébként nem baj, hogy megmondta, csak nem gondoltam volna, hogy létezik olyan férfi, aki nem kap az alkalmon. De ha már többen mondjátok, hogy vannak ilyen rendes férfiak, akkor elhiszem. Egyébként hálás vagyok neki, hogy nem dugott meg, majd dobott ki, mert akkor nem tudom, hogy mit csináltam volna. Csak mégis hihetetlen, hogy ilyen korrektül elmondta.

2009. júl. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!