Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki többesben szexel, gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki többesben szexel, gumi nélkül (nem rólem van szó) az egyik ismeresömröl, azt terhes lesz az miért állitja azt, hogy tuti a párjátol van a gyerek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Mi ciki már hogy ki tudja ki a gyereka apja.

Meg is érdemli h nem tudja ki az.

2009. júl. 7. 15:55
 2/9 A kérdező kommentje:
De a párja a csajnak nem tud róla,hogy a csaj volt többesben más férfiakkal!
2009. júl. 7. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy elég hülye kérdés amugy. :)

Miért mit mondhatna? Nem tudom drágám kitöl van mert gruppenbe toltam amikor nem voltál itthon?

Mellesleg attól hogy mással is lefeküdt, lehet hogy attólmég velük védekezett. (Remélem)

Ezt majd az apasági teszt megmondja, amennyiben megtartja.

2009. júl. 7. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Hát nem tom megtartanám e a helyébe. Vagyis nem vagyok abortuszpárti, de ki tudja ki az apja.
2009. júl. 7. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Ha nem tudnám ki az apa én se tartanám meg egy gyereknek kéne család stb.

És nem egy elég felelötlennek tünö anya aki ki tudja kivel feküdt össze.

És ha a gyerek fekete lesz ?:D

2009. júl. 7. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

:D majd ki talál vmi kamut mér fekete.

Ha így csalja a párját, akkor ebbe se lesz neki nehéz hazudni. genetikai tréfa.

2009. júl. 7. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

hát akkor szted mér mondja azt h tuti a párjától van?

mer kicsit égő lenne aztmondani, h nemtudja kitől van, mellesleg ezzel a párját is elvesztené. nagyon ronda dolog amit művel, egyrészt azér, mer orrba szájba kefél, másrészt meg azért, mert elhitetni egy férfival h apa közben, közben meg egyáltalán nembiztos, ez is nagyon ronda dolog. harmadrészt, mertmég ezekután is képes a párja szemébe nézni.

ribanc, ennyi.

2009. júl. 7. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
39%

én az ilyet agyonlőném....

amúgy a kérdésre egyértelmű a válasz, persze h nem tudja kitől van, azért állítja h biztos tőle...

de az ilyen nem érdemli meg h nőnek nevezzék...ez nem simán rib anc már bocsánat, hanem annál is több, undorítóbb....az a gyerek megszületik, annak gondolatai lesznek, lelkivilága...így tönkre basz ni az életét..meg a párjáét is.....KZ-be az ilyennel

2009. júl. 7. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:

lehet h tényleg a párjátol van....pl 1honapos a magzat, de csak 1 hete volt mással...ez volt a naív válasz.

a valoszínűbb, h elhitetti önmagával és mindekivel h tudja kié a gyerek....de elöbb utób ugyis kiderül

2009. júl. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!