Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szal kilyukadt a gumi 4. -én (péntek) de megjött rá már hlnap (szombat) és az lene a kérdés h ha megjött akkor már biztos h nemlesz gyerek v igen? és majd nemsoká ujra megjön ha az megjön akkor akkor nincs baj ha nem jön meg akkor meg baj van?

Én négyszer menstruáltam a terhességem alatt.
Ha kilyukadt a gumi, miért nem eseményutániztok?

Bármikor teherbe lehet esni,még menstruáció alatt is.Az esélyek változnak csak,de olyan nincs,hogy 0.
Ha most meg is jött,ez nem jelent semmit.Egy nap alatt még lehet,hogy meg sem termékenyültél,a beágyazódáshoz pedig legalább 10 nap kell.Vagyis most még terhességről nem beszélhetünk,csak jó pár nap múlva.
Az esemény utánit az aktustól számolva 72 órán belül bevehetted volna,ez miért nem jutott eszetekbe?
Terhességi tesztet vehetsz,de még ne csináld meg,mert nem fog mutatni semmit.A szextől számítva 14 nap után érdemes először megcsinálni,de ha negatív,akkor nem árt pár nappal később is csinálni még egyet.
Ha a következő menstruációd is megjön és nem tapasztalt azzal kapcsolatban semmi furcsát,akkor jó eséllyel nem vagy terhes,de mint írták,lehet menstruálni terhesség alatt is,így mindenképp a teszt vagy az orvos tudja neked biztosra megmondani,hogy lesz-e baba vagy nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!