Szerintetek mikor jön el az ideje annak (a gyerek mennyi idős korában), hogy a nagyszülők rendszeresen (mondjuk havonta 1x-2x) éjszakára is bevállalják az unokát? PL szombat reggeltől vasárnap délig.
a kérdést többféle szempontból is nézhetjük, te szülőként mikor vinnéd, a gyerek szempontjából mikor szerencsés, vagy te mint nagyszülő hogy gondolod!
várok még válaszokat!
attól is függ, milyen gyakran látja a nagyszülőket. a párom szüleit jó, ha kéthavonta, oda majd már akkor megy, ha ő kéri.
anyukámmal sokáig együtt laktunk, oda elmehet aludni, szereti is, bármikor, most 20 hós.
Szia!
Az én fiam a szoptatás abbahagyása óta (10 hónapos volt) heti egyszer anyukámnál alszik. Nagyon jól el van a mamánál, és nekem is jól esik kikapcsolódni. :)
A barátnőm fia 2,5 éves és még soha nem aludt a mamánál. A múltkor mentek volna lakodalomba, de nem tudott, mert a gyerek nem maradt meg az anyukájánál, pedig napközben sokat vannak nála és szereti is.
az én kisfiam 7hetesen aludt először a mamánál-és azóta is rendszeresen. Mind a kettő mamáját imádja, és szívesen akár napokig is elvan velük.
Ebben most az a legjobb, hogy kistesó jön, és így még aktívabban be tudnak segíteni.
szerintem ez gyerekfüggő.
Én örülök neki, hogy van egy-egy szabadnapunk, és a gyerek is imádja a mamáka, a nagyszülők meg őt... ezt azthiszem nem is kell mondani.
Nálunk ez így alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!