Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már? Mit szólt hozzá a párotok?
Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy irritált titeket a párotok farka és lepisiltétek? Ha igen akkor haragudott? Gyakori ez?2009. júl. 3. 04:33
11/15 anonim 

válasza:

Tudod,ezt G-pont orgazmusnak hívják..a húgycsőből jön,de nem pisi.A bhartolin mirigyek termelik!Olvass utána
12/15 anonim 

válasza:

Utolsónak, csakhogy a kérdező szerintem említette volna, ha orgazmusa lett volna, de ő irritációról beszélt, hogy lehetne ez G pont?
Az én tippem, hogy nyomta a hólyagodat, és kipréselte belőled a pisit. Velem is elő szokott fordulni, hogy közben pisilnem kell, akkor kimegyek wc-re, megmosom magam, és folytatjuk tovább, és akkor már nem irritálja a hólyagomat
13/15 anonim 

válasza:

Engem nyugudtan lepisilhetsz, baby.
15/15 anonim 

válasza:

nekem is gyakran an ilyen, sex elott el megyek pisilni, de megis, egyben olyan, mindtha orgazmusom lenne, de az egesz folyadeknak olyan pisi szagja van, akkor ez most mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!