Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek a bizalmatlanság, kutattatok már a párotok után?
Figyelt kérdés
Telefonjában, szekrényében, azért, mert olyan érzésetek volt, hogy valami nem stimmel, lehet, hogy félrelépett?2009. máj. 30. 10:15
1/11 anonim válasza:
Nem, mert még nem fordult elő ilyen, hogy ilyen érzésem legyen, de ha úgy érezném és beszélgetéssel nem jutnék semmire, lehet, hogy utánanéznék pár dolognak..
3/11 anonim válasza:
nem kutattam,csak faggattam.persze alaptalan volt a féltékenykedésem,és a bizalmatlanságom is.
te kutatsz a párod után? miért? mi nem stimmel?
4/11 anonim válasza:
Én szoktam, de csak azért mert nagyon félek, hogy elveszítem. Ráadásul ő nagyon nyitott mindenkivel, nemtől, kortól függetlenül. Nálad is ez a helyzet?
5/11 anonim válasza:
én soha nem tettem ilyet, pedig a párom kényszeres hazudozó volt, mikor összejöttünk (azt hiszem én gyógyítottam meg jópár hónap leforgása alatt)...már két éve vagyunk együtt, sosem csaltam meg és erre utaló jelek sem voltak soha, ő mégis mindig vizsgáztat,nyomozgat, kikérdez, és minden gyanús neki... a laptopomat és a telefonomat is át szokta nézni :( és ez nagyon fáj, mert én vagyok az, aki sosem hazudik és én, akinek lenne okom rá,hogy ne bízzak benne, sosem kutakodok utána
6/11 anonim válasza:
Elő.. sajnos rendszeresen és mindig találok is valamit.
Nem lépett félre soha, ezt tudom, csak voltak érdekes ügyei, de azt se tudja, hogy én tudok róluk.
És addig amíg érzelmileg nem csal meg, nem is fogom dobni. Tudom, hülyeség, de ez van...
7/11 anonim válasza:
Igen, és sajna mindig találok valamit :(
8/11 anonim válasza:
Én már kutattam utána, és nálam is derültek ki dolgok:(
9/11 A kérdező kommentje:
A 11.31-nek írom ezt - hogy hogy kényszeres hazudozó? az mit foglal magában? De ezek szerint nagyon szeretheted, ha még mindig együtt vagytok és mindent meg tudtál neki bocsájtani. Hát én időnként bele-bele kukkolok a párom telójába és belenyúlok a holmija zsebeibe, mert bizony nem egyszer előfordult már hogy találtam olyasmit, amit nem kellett volna. És persze tagadta, de aztán később mégiscsak kiderült hogy igazam van.
2009. máj. 30. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!