Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Veletek előfordult már? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már? Mit szólt hozzá a párotok?

Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy irritált titeket a párotok farka és lepisiltétek? Ha igen akkor haragudott? Gyakori ez?
2009. júl. 3. 04:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Mi van? :D mért pisilted le a barátod farkát? :O de h csak simán odamentél hozzá és hopsz bocsi v legalább akció közben locsoltad meg? :S :D am én ilyenről még nem hallottam :$ de ez sztem nem jó h irritál téged :S
2009. júl. 3. 04:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy szex közben.. És nemtudom miért volt:S Ez amúgy az első szexnél volt.. Ezért nem merek vele lenni..
2009. júl. 3. 04:38
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
És ő mit szólt ehhez mi volt a reakciója? kiakadt v nevetet rajta ? Gondolom furcsálta nem ? uh ez durva azért :$ sajnállak :S nem tudom ez mitől van...de mit éreztél amikor mondjuk ránéztél a farkára v amikor bedugta neked? alapból is kellett pisilned v nem? Sztem attól még nyugodtan csináld vele megint ne félj nem olyan biztos h megint ez történne...előtte menj el pisilni és akk hátha nem lesz gond :) csak lazulj el és ne gondolj erre h jaj mi lesz ha megint lepisilem stb... szal csak nyugodtan hajrá :) ha esetleg megint megtörténik akkor nem tudom :S az nem lenne normális dolog szerintem, de én tényleg nem tudom :s de szerintem ne félj a köv alkalomtól csak nyugodtan lazulj el és minden oks lesz :)
2009. júl. 3. 04:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát... Is-is.. Pisiltem előtte.. És a húgyhólyagomat irritálta szex közben.. Amúgy köszi, erőt veszek magamon.:)
2009. júl. 3. 04:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__81..

talán ez

renélem akor van ha élvezel :P

2009. júl. 3. 04:54
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
ez gáz xD
2009. júl. 3. 04:55
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Fogalom zavarban vagy kedvesem. Az irritál és az ingerel nem ugyanazt jelenti ám! Te esetedben inkább az ingerel a megfelelő szó! Amit írtál, hogy irritál, az teljesen mást jelent. Ne szedj fogalmazás gátlót! :D
2009. júl. 3. 08:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
bizony tényleg nem vagy tisztába a fogalommal.én azt hittem h idegesített és gondoltál egyet és lebrunyáltad...öhöm am ilyen velem is előfordult már...ez nem gáz..
2009. júl. 3. 08:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Sztem az nem pisilés volt. (Szex közben nem lehet pisilni)

Biztos pisi volt? Megszagoltad? Vagy vmi? ...:S

Én is féltem egy időben ettől, de a megoldás hogy elmész előtte pisilni...ha nincs mit kipisilni akkor nem történhet ilyen...feltéve ha az más volt és nem pisi...

2009. júl. 3. 08:34
 10/15 anonim ***** válasza:

szex kozben miert ne lehetne pisilni???? 1 fiu nem tud csak, es o is csak ha epp elelvez. amugy a hugyholyagodhoz nem fer hozza, max a huvely falan keresztul/hasadon keresztul megnyomta es nagyon tele volt. nem hinnem h elofirdulna tobbszor, de ne fogj neki teli holyaggal.

vhogy vicceljetek el esd tegyerek tul rajta magatok.

2009. júl. 3. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!