Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak ennyiszer elégít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak ennyiszer elégít ki a párom?

Figyelt kérdés

Tehát,egy ideje már együtt vagyunk a párommal de csak orálisan szoktuk kielégíteni egymást(ill.ujjazás és kiverés)!A helyzet az,hogy én elég sűrűn csinálom neki,de ő nekem talán havonta,kéthavonta 1x,pedig pontosan tudja,hogy milyen vagyok(soha sem elég belőle,mindig azt csinálnám).Sokszor azért vagyok ingerült mert nem kapom meg amit szeretnék!Miért csinálja ezt?Nem szereti nekem csinálni?

20/L

2009. jún. 30. 12:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hagyd ott minél előbb! Önző állat és lehet,hogy még meg is csal ezért nincs kedve hozzá. Mindenkinek joga van az élvezethez,neked is,nemcsak a pasidnak! Lehet hogy már a vőlegényed,3 éve vagytok együtt és már most ilyen problémátok van? Bele gondoltál mi lesz 10-20 év múlva ha összeházasodtok? Ha nincs jó szex be fogsz csavarodni,mert ugye azért van egy kis stressz oldó hatása! Vagy tarts szeretőt! Ha lebuksz,meg lesz egy indok,hogy szakítsatok :)
2009. jún. 30. 14:36
 32/35 anonim ***** válasza:

előző vok

amúgy meg ha nem tud kielégíteni az nem a Te szégyened,hanem az övé! Én a helyedbe szakítanék vele,aztán minden ismerősnek elmesélném,hogy azért szakítottunk,mert nem tudott kielégíteni!Ha nem tudja megérteni,hogy neked is szükséged van élvezetekre,akkor had égjen a pofája!

2009. jún. 30. 14:43
 33/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat :-))
2009. jún. 30. 15:21
 34/35 anonim ***** válasza:
Nehogy ő legyen még fölényesebb ebben a helyzetben! Ne hagyd, hogy kihasználjon. Ha fél megmondani az anyjának, hogy frigid, az éppen úgy az ő baja, mint hogy hagy veszendőbe menni egy lányt, aki szereti. Nem kell hogy a szolgája légy, te se elégítsd ki, egyszer meg fogja unni, megérti, hogy ez milyen neked,és szakítani fog, vagy elkezdi viszonozni a tevékenységedet. Te mindenképpen csak jól járhatsz!
2009. jún. 30. 16:37
 35/35 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem íróval, te se csináld neki!! Tényleg meg fogja utána érteni, hogy milyen rossz neked, neked ettől úgy sem lesz rosszabb...hisz így sem úgy sem elégít ki. Két választásod van: vagy ott hagyod és keresel egy rendes pasit, de sztem nem is kell keresni, jön majd magától. Vagy pedig hozzámész majd és végig szeretőd lesz mellette, mert nem hiszem, hogy ezt valaki el tudja viselni hosszabb időn keresztül.

Ez az a helyzet amikor ha megcsalnád még ő lenne megsértődve...pedig ebben az esetben sztem ez érthető lenne.

2009. jún. 30. 18:08
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!