Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ennyiszer elégít ki a párom?
Tehát,egy ideje már együtt vagyunk a párommal de csak orálisan szoktuk kielégíteni egymást(ill.ujjazás és kiverés)!A helyzet az,hogy én elég sűrűn csinálom neki,de ő nekem talán havonta,kéthavonta 1x,pedig pontosan tudja,hogy milyen vagyok(soha sem elég belőle,mindig azt csinálnám).Sokszor azért vagyok ingerült mert nem kapom meg amit szeretnék!Miért csinálja ezt?Nem szereti nekem csinálni?
20/L

Kérd hogy vegyen neked vibrátort.
(Én szóltam a páromnak, hogy szeretnék egyet. Megkérdezte, hogy mire kell az nekem. Hát mondom ha te nem elégítesz ki, akkor majd én megoldom. Vagy tartsak szeretőt? - Azóta szinte minden nap kielégít..persze én is őt.)
Már azt is mondtam neki,hogy vegyen,ő is kérdezte,hogy minek az nekem,én meg mondtam,hogy ha ő nem szórakoztat akkor majd én megoldom magamnak!
De semmi változás,mondta,hogy kapok és azóta is várom
:-))

Szereted ezt a srácot???????????????
........... tudod minyi srác van aki szivesen megtenné neked, akár napi töbször is?
Bocsi de szánom az ilyen pasikat.
Nagyon szeretem ezt a pasit,annak ellenére,hogy ilyen és ő ezt pontosan tudja!
Tudom,hogy rengeteg pasi megtenné nekem!Tudja,hogy lenne mitől félni hisz pasi minden ujjamra akadna!Én már azt is mondtam neki,hogy majd ne lepődjön meg ha szeretőm lesz!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!