Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak ennyiszer elégít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak ennyiszer elégít ki a párom?

Figyelt kérdés

Tehát,egy ideje már együtt vagyunk a párommal de csak orálisan szoktuk kielégíteni egymást(ill.ujjazás és kiverés)!A helyzet az,hogy én elég sűrűn csinálom neki,de ő nekem talán havonta,kéthavonta 1x,pedig pontosan tudja,hogy milyen vagyok(soha sem elég belőle,mindig azt csinálnám).Sokszor azért vagyok ingerült mert nem kapom meg amit szeretnék!Miért csinálja ezt?Nem szereti nekem csinálni?

20/L

2009. jún. 30. 12:39
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Szeretem!
2009. jún. 30. 13:17
 22/35 anonim válasza:

mióta a pasid?

hagyd ott minnél előbb

2009. jún. 30. 13:21
 23/35 anonim ***** válasza:
Nem hitgyülisek vagytok, hogy csak veritek a gyíkot?
2009. jún. 30. 13:23
 24/35 anonim ***** válasza:
47%
Talán ha őt kérdeznéd....
2009. jún. 30. 13:24
 25/35 anonim válasza:
100%

ilyen hülyeséget már bocs, fél hogy teherbe ejt azért nem szexeltek?

hagyd ott.

belegondoltál hogy milyen lesz ha összeházasodtok?

minnél előbb dobd, fiatal vagy még.

26/35 A kérdező kommentje:

3 éve a párom!Nem vagyunk hitgyülisek!

Egyszerűen ő nem akarja a szexet! Mondtam már neki,hogy legyen vége,azt mondta oké de akkor menjünk oda anyámékhoz és mondjam meg nekik,hogy azért szakítok vele mert nem akar lefektetni!

27/35 A kérdező kommentje:
Amúgy kb.1,5 éve kérdezgetem!Hidd el nekem!
2009. jún. 30. 13:25
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ennél még a hitgyülisek is aktívabbak!
2009. jún. 30. 13:27
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy mondd meg te a szüleinek??! Ez egyértelműen érzelmi zsarolás. Nem tartozol te senkinek semmivel, ez a te életed, a te kapcsolatod!
2009. jún. 30. 13:37
 30/35 anonim ***** válasza:
azért már komolyan ne haragudj meg de 20 évesen ennél több eszed lehetne. Mindenre az a válaszod hogy mert szeretem. Szeretsz egy olyan pasit aki zsarol nem elégít ki és egy puhap..cs. Ha 20 évesen ilyesmiket hagysz mi lesz később. majd mindig te leszel a szenvedő alany, akit minden pasi csak kihasznál és jaj de szemét az összes pasi. talán lépned is kéne hogy jobb legyen az életed, ha meg nem mersz, akkor tűrd el. Mindig van választási lehetőség, te zárod el magad előle. 27/L
2009. jún. 30. 13:50
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!