Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ennyiszer elégít ki a párom?
Figyelt kérdés
Tehát,egy ideje már együtt vagyunk a párommal de csak orálisan szoktuk kielégíteni egymást(ill.ujjazás és kiverés)!A helyzet az,hogy én elég sűrűn csinálom neki,de ő nekem talán havonta,kéthavonta 1x,pedig pontosan tudja,hogy milyen vagyok(soha sem elég belőle,mindig azt csinálnám).Sokszor azért vagyok ingerült mert nem kapom meg amit szeretnék!Miért csinálja ezt?Nem szereti nekem csinálni?
12:48 v.ok............... ritka töketlen barátod lehet.
Nem gondoltál arra hogy megcsal????????????
2009. jún. 30. 12:56
12/35 A kérdező kommentje:
Én már mindenre gondoltam,többek között erre is.Amikor felhozom,mindig azt mondja,hogy ha én ezt hiszem akkor nem ismerem jól őt.
2009. jún. 30. 12:59
13/35 anonim válasza:
abba nem is gondoltál bele hogy ö már nem szeret téged annyira mint te öt????mert amint leirtad csak magának akar jót és neked nem..mond meg neki h ha nem elégit ki akkor ott hagyot,és ha akkor sem elégit ki akkor már nem is szeret!!lehet???:S
2009. jún. 30. 13:03
14/35 anonim válasza:
Ha egy életen át csak a gyíkot akarod verni, akkor csak rajta! Mi lesz 30 év múlva, amikor már csak félárbocon áll a zászló? Se szerelem, se gyík... Csak kielégületlen és szegényes emlékek.
2009. jún. 30. 13:03
15/35 A kérdező kommentje:
Abba is belegondoltam,hogy már nem szeret annyira mint rég!3 éve vagyunk együtt,azt mondta hogy szerelmes belém,csak ez már nem az az izgalmas szerelem!
Mellesleg a vőlegényem!
2009. jún. 30. 13:08
16/35 anonim válasza:
3 éve együtt vagytok?és nem szoktatok sexelni?vagy nem értem...csak az orális sexxel van a baj?amikor te csinálos neki ő akkor mit csinál?nem viszonozza?ez elég érdekesen hangzik....
2009. jún. 30. 13:11
17/35 anonim válasza:
Hát szia! Én is azt tudom mondani mint a többiek! Az én párommal 8 hónapja vagyunk együtt én is majdnem minden találkozásnál kielégitem őt mert én szeretem neki csinálni viszont ő nem de mégis megteszi mert szeret! Azt tudom tanácsolni h szakits vele.. ez nem normális dolog!
2009. jún. 30. 13:12
18/35 anonim válasza:
Ha a vőlegényed,akkor meg főleg addig hagyd ott,amíg nem érkezik el az esküvő. Hidd el,hogy csak szenvedni fogsz,és amikor találsz mást,aki fényévekkel jobb ilyen téren,akkor visszagondolsz és azt mondod: a lehető legjobb döntést hoztam;)
Géb
2009. jún. 30. 13:13
19/35 A kérdező kommentje:
Igen,3 éve vagyunk együtt és nem szoktunk szexelni,ugyanis ő azt mondja,hogy fél,hogy teherbe ejt!Védekezve!Én iszonyatosan szeretném,hisz éjjel-nappal a szex körül forog az ész,de hiába akarom én ha ő nem!
2009. jún. 30. 13:13
20/35 anonim válasza:
miért szerető kell 20 évesen? miért nem egy olyan pasi aki rád is odafigyel, magad mondtad hogy találnál...akkor meg? valójában mégis félsz otthagyni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!