Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok kinyalnátok a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kinyalnátok a legjobb barátnőtőket, vagy egy nagyon jó csajt akit azelőtt nem is láttatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 14:55
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim válasza:
Most komolyan a mai csajok mennyire furcsák már bocsi,de nekem soha nem jutott volna eszembe egy másik csajt kinyalni,főleg a legjobb barátnőmet! Nekem is vlt olyan h mentem a két legjobb bnőmhöz benyitottam és éppen azt csináltam de azóta se beszélek velük! Voltak célzások de azt hittem csak hülyülnek! 25/N
2012. szept. 4. 00:59
 52/52 anonim ***** válasza:

A barátnőmmel eléggé jóban vagyunk és megtudtam róla, hogy érdekelheti a dolog. Szóval én is gondolkodtam már hasonlón és közös megegyezéssel kipróbáltuk.

Azt kell mondjam nem volt rossz! Csók, simi orális szex, szóval minden volt. Teljesen más mint pasival, nagy élmény.

Járni nem akarunk, de néha-néha összejövünk egy titkos találkára, amit nem verünk nagy dobra.

22L

2012. nov. 18. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!