Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kinyalnátok a legjobb barátnőtőket, vagy egy nagyon jó csajt akit azelőtt nem is láttatok?
No, és te láttál már engem, kiscsillag? attól, hogy nekem nem támadna gusztusom egy másik nőre, attól én csökkent értékű lennék talán, vagy mi a szösz? még szerencse, hogy nem az ilyeneknek akarok megfelelni mint te, akiknek az egyszemélyes világegyetemében az a gizdaság fokmérője egy csajnál, kinyalja-e a többit. ja, és köszönöm, hogy femerült benned a kérdés, se a p.nám nincs bepókhálósodva és válogatok a pasik közt annak dacára, hogy nem vonz a punci.:-)
az ilyeneneken mint te, meg jókat röhögök a barátnőimmel (nem, nem szoktunk nyalakodni):-)
Hát biztos lenne olyan csaj, akit igen :D
De nagyon közeli barátnőket nem tudnék és teljesen ismeretleneket is. A kettő közöttit (:
16L
Örülök, hogy vannak még ilyen határozott, céltudatos hölgyek (mint pl. az utoljára többet író), akik helyreteszik az ilyen gizdákat. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!