Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok kinyalnátok a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kinyalnátok a legjobb barátnőtőket, vagy egy nagyon jó csajt akit azelőtt nem is láttatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 14:55
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. jún. 27. 17:39
 32/52 A kérdező kommentje:
köszi lányok a normális válaszokat. a 28 éves b*zikák, valamint a kinézet és stílus alapján egyik nembe sem besorolható lények kíméljék meg a kérdést értelmezni és a kérdésre válaszolni tudó embereket a semmitmondó negatív fröcsögésüktől. köszönjük.
2009. jún. 27. 17:39
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem én soha!:S
2009. jún. 27. 18:29
 34/52 anonim ***** válasza:
51%
Most mi van abba? Sztem nem undorító, hanem inkább izgató :P Ja és amugy lány vagyok, de még nem csináltam csókon kivül mást lánnyal :P És nem vok leszbi :D
2009. jún. 27. 18:32
 35/52 anonim ***** válasza:
50%
Nem nyalnám ki a legjobb barátnőmet, de egy idegen csajt sem, ugyanis nem vonz egy másik p*na... Szoktam látni buta tinip*csákat, akik smárolgatnak, pedig abszolút heterók, egészségükre, én inkább megmaradok az ellenkező nemnél...
2009. jún. 27. 18:46
 36/52 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként neked meg mióta tiszted eldönteni LÁTATLANBAN az emberekről, hogy hogy néznek ki, és milyen emberek? Szerintem inkább az szánalmas, aki a szexuális vágyálmait, elképzeléseit egy ilyen oldalra írkálja ki. Biztos arra vered, hogy hány csaj nyalná ki a másikat, de akkor nem tudom, hogy ki itt a nyomorult. Nem fröcsögős, negatív komment, csak a valóság.
2009. jún. 27. 19:37
 37/52 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Valahogy a pasim fa**a jobban vonz, mint egy csaj...

Kedves Kérdező! Elég szánalmas vagy:) Kérdezel valamit, aztán leszólsz mindenkit, aki nem azt válaszolja, hogy peeeersze imádnám kinyalni a legjobb barátnőmet. Leszólhatsz engem is, csak én leszarom :D

2009. jún. 27. 19:52
 38/52 anonim ***** válasza:
85%
S
2009. jún. 27. 19:58
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Én se a legjobb barátnőm, se egy vadidegen csajt nem nyalnék ki. Furcsa lehet, mert kevés ilyen nő van, de engem egyáltalán nem vonzzanak a nők. Se a szépek, se a csúnyák. Az ég egy adta világon semmilyen vonzalmat nem érzek irántuk, nem érdekelnek.
2009. jún. 27. 19:59
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
19:52-essel tökéletesen egyetértek!
2009. jún. 27. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!