Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok kinyalnátok a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kinyalnátok a legjobb barátnőtőket, vagy egy nagyon jó csajt akit azelőtt nem is láttatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 14:55
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

17:16-os vagyok, a 28/F

Szerintem több barátnőm volt mint neked, de ha nem is volt több, biztos mélyebb és élménygazdagabb kapcsolataim voltak, mint neked. Ezt elhiheted. Szerintem kellőképpen szerencsétlen a hozzáállásod a hölgyekhez, mondhatni nem veszed őket emberszámba, nem vagy igazi férfi, kvázi nem vagy életképes egyed. Ne haragudj, de "csajozás" tekintetében férfitársadként ez a szerény véleményem rólad - ha érdekel, ha nem.

2009. jún. 27. 20:20
 42/52 anonim ***** válasza:
88%
20:17-es vagyok és még annyival egészíteném ki,hogy attól még hogy valaki lány létére nem nyalna ki egy másik lányt,attól egyáltalán nem lesz nyomibb vagy kevesebb,annál aki szó nélkül megcsinálná.Izlések és pofonok!!
2009. jún. 27. 20:21
 43/52 A kérdező kommentje:
szánnivalók vagytok de nm sajnállak titeket mégegyszer a buta negatív, mindekit utáló trollok kedvéért: ez egy kérdés igennel vagy nemmel kell válaszolni.
2009. jún. 27. 20:43
 44/52 anonim ***** válasza:
76%
Te meg "kedves" kérdező egy nyomorult szánalmas perverz idióta vagy akinek nincs jobb dolga mint itt szórakozni...Gondolom nem sok dolgod volt még sem csajjal sem pasival....
2009. jún. 27. 21:28
 45/52 anonim ***** válasza:
85%

Bocs az offért,de... Kérdező! Attól,mert egy korábbi hozzászóló NORMÁLIS mondatokat fogalmazott meg,összeszedetten,értelmesen, ebből azt szűröd le,hogy rusnya begyepesedett otthonülő idióta?! Tudod vannak emberek,akik nem csak a szépségükből élnek,mint egyes utcán smároló r*bancok,hanem van csöppnyi eszük is. Bár gondolom te eddig csak olyanokkal találkoztál még,olyan körökben mozogsz:) Nincs frusztrációm,mielőtt elkezded megint,csupán leírtam a véleményem.

Kérdésre: nem,mert nem vonz a dolog. Engem is leszólsz,mert nemleges választ adtam?:)

2009. jún. 27. 21:28
 46/52 anonim ***** válasza:
83%
Akkor tessék..NEEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 27. 21:57
 47/52 anonim ***** válasza:
70%

minek tetted fel akérdést ha csak a neked tetsző válaszokat veszed figyelembe...

(ez a hozzáállás..nem tudom hány éves vagy..de agyilag nem sok)

22/N

és ha tudni akarod, csöppet sem vagyok ronda, attól, mert nem tetszik a "stílusod"

2009. jún. 28. 00:38
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy NEM nyalnám ki se a legjbb barátnőmet, se egy idegen k*rvát! Engem a pasik érdekelnek és soha nem voltam kíváncsi, hogy milyen egy nővel!

És még mielőtt begyepesedett és szánalmas lennék a szemedben,közlöm, hogy 5 éve élek boldog párkapcsolatban, olyanban amilyenben neked soha nem lesz részed, mert a felfogásod, mint egy 14 éves gyereknek!

2009. jún. 28. 06:28
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Csak az előttem szólókat tudom ismételni... Nevetségessé teszed magad!
2009. jún. 28. 11:17
 50/52 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas vagy, kedves kérdező. Amúgy meg nem.
2009. jún. 28. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!