Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kinyalnátok a legjobb barátnőtőket, vagy egy nagyon jó csajt akit azelőtt nem is láttatok?

17:16-os vagyok, a 28/F
Szerintem több barátnőm volt mint neked, de ha nem is volt több, biztos mélyebb és élménygazdagabb kapcsolataim voltak, mint neked. Ezt elhiheted. Szerintem kellőképpen szerencsétlen a hozzáállásod a hölgyekhez, mondhatni nem veszed őket emberszámba, nem vagy igazi férfi, kvázi nem vagy életképes egyed. Ne haragudj, de "csajozás" tekintetében férfitársadként ez a szerény véleményem rólad - ha érdekel, ha nem.

Bocs az offért,de... Kérdező! Attól,mert egy korábbi hozzászóló NORMÁLIS mondatokat fogalmazott meg,összeszedetten,értelmesen, ebből azt szűröd le,hogy rusnya begyepesedett otthonülő idióta?! Tudod vannak emberek,akik nem csak a szépségükből élnek,mint egyes utcán smároló r*bancok,hanem van csöppnyi eszük is. Bár gondolom te eddig csak olyanokkal találkoztál még,olyan körökben mozogsz:) Nincs frusztrációm,mielőtt elkezded megint,csupán leírtam a véleményem.
Kérdésre: nem,mert nem vonz a dolog. Engem is leszólsz,mert nemleges választ adtam?:)

minek tetted fel akérdést ha csak a neked tetsző válaszokat veszed figyelembe...
(ez a hozzáállás..nem tudom hány éves vagy..de agyilag nem sok)
22/N
és ha tudni akarod, csöppet sem vagyok ronda, attól, mert nem tetszik a "stílusod"

Biztos, hogy NEM nyalnám ki se a legjbb barátnőmet, se egy idegen k*rvát! Engem a pasik érdekelnek és soha nem voltam kíváncsi, hogy milyen egy nővel!
És még mielőtt begyepesedett és szánalmas lennék a szemedben,közlöm, hogy 5 éve élek boldog párkapcsolatban, olyanban amilyenben neked soha nem lesz részed, mert a felfogásod, mint egy 14 éves gyereknek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!