Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy tök cuki fiú, belém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy tök cuki fiú, belém szeret, de van barátnőm éppen akit én is szeretek, melyiket kéne választanom?

Figyelt kérdés
Halika, van a leírt kérdésem. ugyan is asszem egy nagyon helyes fiú, belém szeretett, és nekem is tetszik, viszont van egy barátnőm, akit szintén szeretek, és nem tudom eldönteni, kit válasszak. ti mit tennétek? ez normális? Meg, persze amúgy azért leírom nagyon feminim a srác, majdnem lány...
2009. jún. 27. 05:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
16%
Hülye kis bu*zi!
2009. jún. 27. 09:48
 32/46 anonim ***** válasza:

nem kell eldöntened hogy a lányokat vagy a fiúkat szereted

ez nem egy kapcsoló, hogy vagy ezt, vagy azt

max biszexuális leszel/vagy van ilyen, nincs vele probléma

2009. jún. 27. 10:02
 33/46 A kérdező kommentje:

8:34, küldtem e-mail-t, abban benne van az msn címem:)

9:42, ez igaz, azonban, a lánytól is kaphatok "ajándékot" ha nem védekezem, méghozzá olyat, ami majd egy évig megkeseríti az életemet, utána meg tönkre is teszi....a fiútól ilyet nem kapok:P

2009. jún. 27. 10:02
 34/46 anonim ***** válasza:

megverné a gyerekét?

akkor hagyd a csaj a f*szba

sosem értene vagy fogadna el téged

bár ki tudja

mondd meg neki, hogy tetszenek a fiúk is, vbevennél valakit harmadiknak

aztán kiderül mit reagál

de azért homofób csaj kicsit fura

2009. jún. 27. 10:06
 35/46 anonim ***** válasza:

bár a kérdésre a válasz nem ide tartozik de a 9:14 es rosszul írta mert ő nem lehet a 8:35 ös válasz adó mert az én vagyok :)

Meg én írtam a 9:03 mas választ is de mind 1

üdv 8:35 válasz adó xD

2009. jún. 27. 10:12
 36/46 anonim ***** válasza:

okés:) megvan az msn-ed. ha netántán vmikor feljösz akk majd még beszélhetünk:)

amugy meg azt irtad, h botrány lenne. ha a csaj botrányt csinál akkor lehet h okkal csinálja. (mert szeret) de ha tényleg szeret akkor meg is fog bocsájtani és barátok is lehettek;) nameg ha szeret akk azt fogja tenni ami neked a jó:)

2009. jún. 27. 10:12
 37/46 anonim ***** válasza:
66%

Egy hetero pasi szerintem nem használ olyan kifejezéseket, mint "halika" meg "tök cuki fiú". Így ezek alapján te is majdnem lánynak tűnsz nekem. Nagyon sajnálom a barátnődet, hogy egy ilyen genetikai selejttel hozta össze a balszerencse.

De ha elvonatkoztatunk a nemektől: van X, aki tetszik, és Y, akivel együtt vagy és szereted. Tudod mit? Ha egyáltalán felmerül benned a kérdés, hogy dobd-e a lányt valakiért, aki tetszik, akkor nem szereted. Baromi egyszerű.

2009. jún. 27. 10:19
 38/46 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a barátnőd, felőlem mehetnél buzulni. De engem többet nem látnál. Hogy reagálna basszus?
2009. jún. 27. 12:47
 39/46 Thurston ***** válasza:
78%

"9:42, ez igaz, azonban, a lánytól is kaphatok "ajándékot" ha nem védekezem, méghozzá olyat, ami majd egy évig megkeseríti az életemet, utána meg tönkre is teszi....a fiútól ilyet nem kapok:P"

Udnorító vagy b@zdmeg.

2009. jún. 27. 12:52
 40/46 anonim ***** válasza:
Mellesleg védekezzél és akkor nem kapsz a csajtól "ajándékot". Szomorú, hogyha valakinek egy gyerekről az jut eszébe, hogy tönkreteszi és megkeseríti az életét. Nőjél fel szerintem és azután nézegess a cuki "fiúk" után.
2009. jún. 27. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!