Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tök cuki fiú, belém szeret, de van barátnőm éppen akit én is szeretek, melyiket kéne választanom?
nem kell eldöntened hogy a lányokat vagy a fiúkat szereted
ez nem egy kapcsoló, hogy vagy ezt, vagy azt
max biszexuális leszel/vagy van ilyen, nincs vele probléma
8:34, küldtem e-mail-t, abban benne van az msn címem:)
9:42, ez igaz, azonban, a lánytól is kaphatok "ajándékot" ha nem védekezem, méghozzá olyat, ami majd egy évig megkeseríti az életemet, utána meg tönkre is teszi....a fiútól ilyet nem kapok:P
megverné a gyerekét?
akkor hagyd a csaj a f*szba
sosem értene vagy fogadna el téged
bár ki tudja
mondd meg neki, hogy tetszenek a fiúk is, vbevennél valakit harmadiknak
aztán kiderül mit reagál
de azért homofób csaj kicsit fura
bár a kérdésre a válasz nem ide tartozik de a 9:14 es rosszul írta mert ő nem lehet a 8:35 ös válasz adó mert az én vagyok :)
Meg én írtam a 9:03 mas választ is de mind 1
üdv 8:35 válasz adó xD
okés:) megvan az msn-ed. ha netántán vmikor feljösz akk majd még beszélhetünk:)
amugy meg azt irtad, h botrány lenne. ha a csaj botrányt csinál akkor lehet h okkal csinálja. (mert szeret) de ha tényleg szeret akkor meg is fog bocsájtani és barátok is lehettek;) nameg ha szeret akk azt fogja tenni ami neked a jó:)
Egy hetero pasi szerintem nem használ olyan kifejezéseket, mint "halika" meg "tök cuki fiú". Így ezek alapján te is majdnem lánynak tűnsz nekem. Nagyon sajnálom a barátnődet, hogy egy ilyen genetikai selejttel hozta össze a balszerencse.
De ha elvonatkoztatunk a nemektől: van X, aki tetszik, és Y, akivel együtt vagy és szereted. Tudod mit? Ha egyáltalán felmerül benned a kérdés, hogy dobd-e a lányt valakiért, aki tetszik, akkor nem szereted. Baromi egyszerű.
"9:42, ez igaz, azonban, a lánytól is kaphatok "ajándékot" ha nem védekezem, méghozzá olyat, ami majd egy évig megkeseríti az életemet, utána meg tönkre is teszi....a fiútól ilyet nem kapok:P"
Udnorító vagy b@zdmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!