Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tök cuki fiú, belém szeret, de van barátnőm éppen akit én is szeretek, melyiket kéne választanom?
gondolatra persze, hogy jó lenne. az ember mindent előre megtervez. de ha megtervezed sose úgy sül el ahogyan kellene:)
Nekem is volt egy pasim. nagyon szerettem. és egyik nap elmondta, h rajtam kívül még eltart 2 lányt. vagyis egyszerre 3 lánnyal járt. nem tudtam mit tegyek.szerettem viszont megcsalt. viszont volt annyi élet benne és legalább nekem elmondta az igazat. ezt is becsültem benne.
viszont szerintem tényleg elkéne lassan dönteni, hogy mit tegyél. mert minél tovább húzodd annál nehezebb lesz..:S neked is, a csajodnak is és a "cuki fiúnak" is:)
08:38 vagyok:)
08:35 vagyok
hát igen ha én is ilyen helyzetben lennék akkor nekem is mind a kettő kellene de ezt te is tudod hogy nem ilyen egyszerű.először a barátnőddel kell beszélni hogy ő mit szólna hozzá és ha esetleg ő beleegyezne akkor kellene beszélned a fiúval.de ha jobban vonzódsz a másik nemhez akkor egyszerűen magyarázd el a barátnődnek hogy mi a helyzet és vagy megérti vagy nem.De itt mi nem sokat tudunk segíteni csak tanácsokat adni hiszen nem ismerünk titeket és nem tudjuk hogy hogy állna hozzá a barátnőd.
még mindíg 8:35:)
ha igazán szereted akkor semmit nem fogsz megbánni:) a szavaidból ítélve a fiú lassan átveszi az "irányítást" és te jobban kedveled már őt mint a csajodat.
baráti jótanács. ha tényleg tetszik akkor szerezd meg. mert ha nem akkor meg azt fogod bánni egy örök életre, hogy miért voltál ennyide hülye, hogy nem szerezted be a srácot.
lehet, hogy nehéz lesz egy ideig. de a szerelemért megkell szenvedni:)
8:35
igazad van! jó emberismerő vagyok:)
ha adsz egy msn cymet felveszlek és beszélgethetünk nyugisabban is ha fondolod
amugy lány vagyok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!