Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tök cuki fiú, belém szeret, de van barátnőm éppen akit én is szeretek, melyiket kéne választanom?
Figyelt kérdés
Halika, van a leírt kérdésem. ugyan is asszem egy nagyon helyes fiú, belém szeretett, és nekem is tetszik, viszont van egy barátnőm, akit szintén szeretek, és nem tudom eldönteni, kit válasszak. ti mit tennétek? ez normális? Meg, persze amúgy azért leírom nagyon feminim a srác, majdnem lány...2009. jún. 27. 05:46
1/46 anonim válasza:
Valószínűleg mindkettőt egyszerre választanám.
3/46 anonim válasza:
Bennem is felvetődött a kérdés, hogy vajon a kérdező fiú vagy lány! Szerintem fiú és "süt"!
4/46 anonim válasza:
Döntsd már el melyik nemhez vonzódsz. Mindenesetre a barátnődet illene tájékoztatni arról, hogy a fütyit is szereted, az úgy korrekt.
5/46 A kérdező kommentje:
Hali, én fiú vagyok, és mellesleg hetero. Nem tudom hogy reagálna, erre a barátnőm.
2009. jún. 27. 07:30
6/46 anonim válasza:
Bocsi, visszaadom a majdnem tökéletes érettségimet, mert nekem ez bonyolultabb mint egy trigonomentrikus függvény deriváltja.
Fiú vagy. Értem. Beléd szeret egy cuki fiú. Értem. Hetero vagy. Nem értem. Ergó: hogy lett 100% a matek érettségim?
7/46 anonim válasza:
Azt tanácsolnám, hogy egyél savanyúkáposztát, igyál utána 1-2 liter tejet, 2 korsó sört, s mindezek után megtudod hogy mire is van a segged s majd nagyon könnyen képes leszel magad is dönteni e rettenetes dilemmádon hogy kit is válassz!
8/46 anonim válasza:
Azt írod, hogy fiú vagy, van egy barátnőd, de egy ˝tök cuki˝ fiú beléd szeretett? :O
Eldönthetnéd, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereted! Már bocsi, de hány éves vagy? Egyáltalán tudod mit jelent az, ha valaki heteroszexuális??
Ez a kérdés annyira szánalmas!! Hány éves vagy?
9/46 anonim válasza:
ja és a homoszexuális tudod mit jelent??
előző voltam.
10/46 anonim válasza:
Remélem Csöpi bácsi a 130 kilós iskolakarbantartó nagymackó is beléd szeret aztán kipróbálhatod milyen az igazi férfi szerelem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!