Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tök cuki fiú, belém szeret, de van barátnőm éppen akit én is szeretek, melyiket kéne választanom?
Figyelt kérdés
Halika, van a leírt kérdésem. ugyan is asszem egy nagyon helyes fiú, belém szeretett, és nekem is tetszik, viszont van egy barátnőm, akit szintén szeretek, és nem tudom eldönteni, kit válasszak. ti mit tennétek? ez normális? Meg, persze amúgy azért leírom nagyon feminim a srác, majdnem lány...2009. jún. 27. 05:46
11/46 A kérdező kommentje:
hali, tudom mit jelent, de ő nagyon feminim ezért mondom hogy szinte lány, és mellesleg 16 vagyok.
2009. jún. 27. 08:11
12/46 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, miért jó egyeseknek bántani a másikat:(
2009. jún. 27. 08:21
14/46 A kérdező kommentje:
nem, mert a annyira "cuki", hogy nem érdekel. viszont a barátnőmet is szeretem. Ebbe belefogok őrülni.
2009. jún. 27. 08:28
15/46 anonim válasza:
Ne haragudj, de te biszexuális vagy. :(
16/46 anonim válasza:
érdekes helyzet :O a barátnőddel beszéltél már róla hogy a másik nemhez is vonzódsz??szerintem beszéld meg vele de nem tudom hogy örülne e neki és mit szólna hozzá.:/.
17/46 anonim válasza:
ha fontos a csajod akk hagyjad a másikat. mi nem tudunk helyetted dönteni de ésszerűbbnek találom, ha a lányt választanád és nem a fiút...
azokat meg akik "bántanak" nem kell rájuk figyelni. ők is csak "tanácsokat adnak" csak nem jó módszerrel.
viszont ha tényleg annyira "cuki" a srác és úgy érzed h mióta ő megvan a csaj nem annyira fontos akk válassz pasit.
sok sikert a döntésedhez.:)
18/46 anonim válasza:
08:38 vok
elfelejtettem még mondani pár dolgot.
ha a fiú csak "cuki" lehet h csak teccik és nem SZERETED!
a másik dolog pedig az, hogy ha heterovagy akkor gyakorlatilag nőkkel kéne lenned és NEM pasikkal.
bár mint mondtam ez nem a mi döntésünk.:) te vagy a főnök aki eldönti:):P
19/46 A kérdező kommentje:
08:35 nem nem beszélgettem erről, mert én sem tudtam eddig. Elöttem szólnak, pedig köszönöm a választ, igaz, lehet hogy nem is szeretem, csak tetszik, de ő szeretne engemet, ha hagynám. elfogom dönteni, de az lenne a legjobb, ha mind a 2-t megtarthatnám:D
2009. jún. 27. 08:52
20/46 anonim válasza:
Biszexuális vagy, ez teljesen egyértelmű. Teljesen mindegy hogy feminim, vagy hogy mennyire lányos, egy férfinak nő kell, nem olyan ember aki hasonlít a nőkre, hanem nő kell nekik. Mivel hasonló dolog a én fejemben meg sem fordulna, ezért teljesen egyértelmű hogy én hetero vagyok, ami azt jelenti, hogy te meg 100%, hogy biszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!