Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ez már betegség?
Egy tök kiegyensújozott vidám srác vagyok akit szeretnek a csajok (ugy vettem észre).
De akárhányszor kezdek el beszélgetni egy lánnyal kb 5mp-belül azt veszem észre hogy már a sexre gondolok.
Ilyeneken hogy: hol, hogyan, stb.
De ez lehet akárhol: suliba, buszon, doktornál, buliba, tényleg akárhol. Természetesen volt hogy meg is történt, inkább buliba ahol az aktus után már kerestem a következő "áldozatot". De engem egy áruház raktárja sem ijesztett vissza, sőtt még izgibb volt így hogy akárki megláthatott.
De volt olyan is hogy egy szót se szóltunk egymáshoz és már ezen járt az agyam végig, az a legdurvább hogy nem is kell egy bombázónak lennie, szóval egy csúnyácskább lányról is megindul a fantáziám.
Az se semmi hogy a haverjaim csajaira is beindul ez bennem (tudom hogy undorító dolog de ha alkalmam nyilna meg tenném gondolkodás nélkül.... ezért is utálom magam)
Van hogy nemis csak fiatal lányokról, előfordult már hogy időssebb (30pár éves) több gyerekes nőkkel (tanárnő, titkárnő, stb) beszélgetve indult meg ez a folyamat bennem........... aminek köszöhetően nem tudok másra gondolni abban a pillanatba, nemtudok figyelni arra amit mond.
Ez betegség vagy egy nolmáris folyamat?18/F
előző vagyok:szóval sztem előbb magadban kéne teljes mértékben tisztázni,h. tényleg változtatni akarsz?
mert itt írtad először,h. már zavar, későbbi nyilatkozásaidből meg az jön le,h. te így teljesen elégedett vagy és még hencegsz is vele..előbb tisztázd magadban, ha nem akarsz erről leállni nem is fogsz..ha meg szíved mélyén nem akarsz hiába írnánk,h. beteges nemde?..rem nem bántott meg az őszinteségem...de így kozmikus orgazmusod soha nem lesz..nemtudod mit hagysz ki:P
00:49, próbálkozhatsz de ne betámadd.......... mert abból szoktak lenni a nagy szájbaverések.
És vigyázz arra hogy ne legyen még benned sok pia. Fontos.
1:25 igen, azon akarok változtatni hogy ne egyből erre gondoljak mikor beszélgetek egy csajjal, de nem szüzességi fogadalmat akarok tenni.
2, még véletlen se hencegtem ezzel. Volt egy kérdés (nézd meg), amire vállaszoltam, tudod megtiszteltem ennyivel a srácot.
3, remélem én se bántalak meg az őszinteségemmel de ha lenne egy kis időd igazán megmutathatnád mi az a kozmikus orgazmus, sőt aktívan segíthetnél is annak érdekébe hogy ezt elérjem. (mármint ha eggyátalán lány vagy, mert ez nem nagyon derült ki a szavaidból).
Gyógyíts meg, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!