Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ez már betegség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ez már betegség?

Figyelt kérdés

Egy tök kiegyensújozott vidám srác vagyok akit szeretnek a csajok (ugy vettem észre).

De akárhányszor kezdek el beszélgetni egy lánnyal kb 5mp-belül azt veszem észre hogy már a sexre gondolok.

Ilyeneken hogy: hol, hogyan, stb.

De ez lehet akárhol: suliba, buszon, doktornál, buliba, tényleg akárhol. Természetesen volt hogy meg is történt, inkább buliba ahol az aktus után már kerestem a következő "áldozatot". De engem egy áruház raktárja sem ijesztett vissza, sőtt még izgibb volt így hogy akárki megláthatott.

De volt olyan is hogy egy szót se szóltunk egymáshoz és már ezen járt az agyam végig, az a legdurvább hogy nem is kell egy bombázónak lennie, szóval egy csúnyácskább lányról is megindul a fantáziám.

Az se semmi hogy a haverjaim csajaira is beindul ez bennem (tudom hogy undorító dolog de ha alkalmam nyilna meg tenném gondolkodás nélkül.... ezért is utálom magam)

Van hogy nemis csak fiatal lányokról, előfordult már hogy időssebb (30pár éves) több gyerekes nőkkel (tanárnő, titkárnő, stb) beszélgetve indult meg ez a folyamat bennem........... aminek köszöhetően nem tudok másra gondolni abban a pillanatba, nemtudok figyelni arra amit mond.

Ez betegség vagy egy nolmáris folyamat?18/F

2009. jún. 23. 23:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Sztem normális,bár én lány vagyok...de azért szívesen összefutnék veled ;D
2009. jún. 23. 23:27
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
hát kicsit perverzebb vagy az átlagnál:D de erről le kéne szoknod, mert ha lesz egy komoly barátnőd, akkor nem b.szhatsz meg minden lányt akit meglátsz...
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy egyedül.:) Valakinél kicsit szolídabban jelenik meg ez a folyamat, van, akinél intenzívebban. Nálad intenzívebben úgytűnik.:D

Ez semmiképp sem betegség. Majd kinövöd.:)

4/23 A kérdező kommentje:
keríthetünk rá alkalmat ha gondolod.
2009. jún. 23. 23:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Szexmánia? Ha zavar akkor menj vele pszichológushoz ő csak tud olyan technikát amivel jobban tudsz a beszélgetőpartnered szavaira koncentrálni, mint arra, hogy meg akarod kapni. És szerintem kicsit már beteges...Oké, oké, hogy fiú vagy és fiatal, de azért ennyire bárkit, bárhol...

M

2009. jún. 23. 23:30
 6/23 A kérdező kommentje:

igen, igazad van második vállaszoló. Ezt egy csaj mllett nem is tehetném meg, viszont én arra is vágynék.......... a szeretetre.

De ez a kettő nem fér össze és inább ezt a b.nő témát egy kicsit még hanyagolom.

2009. jún. 23. 23:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D Jólvan:P
2009. jún. 23. 23:32
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Hát ha úgy érzed hogy még inkább kiélnéd magad, akkor rajta :) de addig tényleg ne legyen barátnőd:) szerintem semmi rossz nincs ebben amúgy... fiatal vagy, élned kell! addig kell amíg lehet;)

2009. jún. 23. 23:35
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a barátnőjével nem lehet szexelni napi 24 órában? Az bűn?
2009. jún. 23. 23:37
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: ha meg nem olyan a bnő akkor dobni kell. Lányok, ti bírnátok a napi minimum 3 menetet? :D
2009. jún. 23. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!