Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyi idő után feküdnétek le az új barátnőtökkel? Megismerkedés után?

15:27:
És te mégis honnan tudod, h az a nő, akivel le akarsz feküdni, álmaid nője? Ez kiderül a 2. randin? De miből? Jó a s*gge, szőke, nagymellű? Lehet, h én gondolkodok érdekesen, de nekem hogy kijelenthessem, álmaim pasijáról van szó, nem elég annyit tudni, h jól néz ki és gazdag, jó pár hónapos ismeretség is szükséges.
Én ugyan nem az a válaszoló vagyok, akire reagáltál, de egyetértek vele, én is lenullázódtam a szemedben :) És az szerinted hol érdekel??

Én sem azt mondom, hogy hónapokat kell várni, mert az jó, csak valami normális minimum időt kell fölállítani, míg kicsit megismerjük egymást.Míg kiderül hogy mi együtt, és (ha nincs is kimondva, hogy járunk)de a barátnőd vagyok és te meg a barátom, ha már kölcsönös a vonzalom, és mindkettőnknek világos, hogy egymást akarjuk akkor szerintem nem kell várni egy percet sem.Onnantól, hogy ez világos már nincs értelme tovább húzni, mit írod ugye akár hónapokig.Ezeket a csajokat én sem értem, de szerintem ezt kislánykák csinálják, nem? Ha az ember egy komoly kapcsolatot akar, és nem csak szórakozni, az kiderül, vagy meg kell beszélni
:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!