Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyi idő után feküdnétek le az új barátnőtökkel? Megismerkedés után?

Kedves 21:31
Nem tartom valószinűnek, hogy szereted a hapsit, ha nem adod meg neki azt ami jár. 1 hónap tényleg semmi és kivárható, de ez nincs a homlokotokra írva, hogy mikor adjátok be a derekatokat. Általában szakítani szoktatok még szex előtt, és akkor potyára vártam 1 hónapot??? Velem eddig háromszor játszották el ezt, és többet nem kérek belőle. Vagy a 2. alkalommal megkapom a lányt, vagy nem is kell. Nem hagyom magam megszivatni.

Az en parom azt mondta,kesobb miutan oszejottunk hogy o nem tud megbizni egy lanyba ha fel evtol hamarabb lefekszik vele.Neki volt egy baratnoje 4 honapig s mar 1 honapban lefekudtek,s mondta hogy nem bizott meg benne,s bizony megcsalta a lany.Mi 10 honapja esszuk egymas ideget:)))De meg nem fekudtunk le:)
Na hat mindenki mas.

21:33 - Bárcsak ilyen barátnőm lenne. Soha nem csalnám meg.
21:36 - Pont akkor fog megcsalni a barátod, ha szórakozol vele, és nem adod meg neki azt ami jár. Ha megkap, akkor nem fog megcsalni mert leszel neki. Nem tudom miért kell fordítva gondolkodni. Nekünk van igazunk, gondolj csak bele. Miért dugnék más nőt, ha a barátnőmmel felhőtlen a szexuális életem?

Aki ha nem kapja meg a lányt a 2. randin, otthagyja, nagyon jól teszi, mert megkíméli a lányokat a továbbiakban a tapló önmagától.
Mi az, h ha nem kapja meg pár héten belül a lányt, jogos a félrekúrás? És h itt sajnáltatjátok magatokat, amiért 1 hónapot kell, várni a lányra?! Mit képzeltek magatokról? Hányinger!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!