Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Mennyi idő után feküdné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyi idő után feküdnétek le az új barátnőtökkel? Megismerkedés után?

Figyelt kérdés
Azonnal? Egy hét,pár hét? Hónap?
2009. jún. 18. 20:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

21.45 - ez nagyon rideg, amit írsz. Úgy látom, újabb elhagyott és emiatt elé gnyeglévé véált alakkal van dolgunk. nekem ha egy pasi ilyeneket mondana, hogy a szex az JÁR neki, meg hogy vannak SZABÁLYOK (egyik kifejezés sem illik egy kapcsolatra) hát az első randi végét se várnám meg de nem a szexszel hane az otthagyással.

És az, hogy előfordult, hoyg szex előtt elhagytak - hát istenem, nem jobb, mint szex után? Akkor meg azt mondanád, hogy jaj már komoly kapcsolat volt ,erre elhagyott! A kapcsolat elején igenis kell ismerkedni, amikor még csak kóstolgatjuk egymást, és nem durrbele. Magával az atyaúristennel sem feküdnék le a 2. randin - és nehogy olyan csajjal találkozz, akinek nagyon tetszel, de szintén így gondolkodik.

2009. jún. 19. 10:11
 22/32 anonim ***** válasza:

Utolsó: bolond vagy sztem

Ti papoltok egyfolytában a kihasználtságról, de ha egy lány 1-2 hónapig húzza a srác agyát, aztán le sem fekszik vele majd otthagyja, akkor ez szerinted nem kihasználás??? Te is ilyen csaj lehetsz, mint aki ezt csinálja. Fiatal, tapasztalatan.

2009. jún. 19. 11:45
 23/32 anonim ***** válasza:

10:11

Neked biztos boldog gyerekkorod volt. Meg is érdemled magad, és a gondolkodásmódodat. És miért mondassz ilyeneket szegény srácnak, hogy ne találjon magának olyan nőt aki hasonlóan gondolkodik mint ő? Ebből is látszik, milyen gonosz vagy.

2009. jún. 19. 11:46
 24/32 A kérdező kommentje:

húh,látom rendesen elszabadultak itt az indulatok,nyugodjatok meg,aztamindenit! :)

Nekem is az a véleményem,hogy ha komoly kapcsit akar az ember,nem kell az első pár randin lefeküdni,különben is nincs annál izgibb,mikor fokozatosan fedezitek fel egymást....) aztán mikor már nem birjuk tovább,akkor...én most 1 hónapja járok egy pasival,de a csókon és tapin kivül nem volt még más...de már hamarosan egymáséi leszünk,érzem.

Várok még válaszokat,ki hogyan látja,igazából nem csak fiúk válaszát várom,lányok is ugyanugy irhatnak!

2009. jún. 19. 13:00
 25/32 anonim ***** válasza:
Oké persze kell egy kis idő míg megismered a másik embert míg rá nem jössz hogy kell e neked igazából vagy hogy összeilletek, mert azért nem kell mindenkivel lefeküdni, abból bizti sok csak egy éjszakás lehet! De hónapokig húzni egy baromság!! Ha nem passzoltok az ágyban stb ugysem lessz hosszútávú kapcsolat aztán cseszheted a szex elötti hónapokat... Éshát ha valakit csak azért érdekelsz hidd el hogy 2 hetet nem fog rád várni mert annyi de annyi más lány van akit megkapna 1 nap után is!! Éshát észre lehet venni hogy ha valaki nem csak egy éjszakára akar, főleg ha feljánlkozol és visszautasítja!!!
2009. jún. 19. 13:53
 26/32 anonim ***** válasza:

Az nem „agyhúzás”, hogy meg akarom előtte ismerni azt, akivel kefélek.

„miért mondassz ilyeneket szegény srácnak, hogy ne találjon magának olyan nőt aki hasonlóan gondolkodik mint ő?”

Én azt mondtam, nehogy találkozzon olyan nővel, aki úgy gondolkodik, hogy hiába tetszik neki, előtte meg akarja ismerni! (Vagy ha igen, ne adja nekui elő ezt a 2. randi elméletet) Márpedig sok nő így gondolkodik. Arra akartam a kedves vagdalkozó gyerek figyelmét felhívni, hogy lehet, hogy járna vele a lány, de ezzel a hozzáállással csórikám el fogja b.szni.

2009. jún. 19. 14:26
 27/32 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok..valaki reagált rám..neki megy:

Én arról beszéltem, hogy vannak ezek a "Béla vagyok, szexelünk?" típusú emberek..na, miattuk vár az ember x ideig, mert honnan tudjam, hogy ha megkap ma lehet, hogy holnap már meg se ismer..Ezért kell először megismerni a másikat, arról beszélek, hogyha korában még nem ismertétek egymást.Addig lehet például beszélgetni, meg közös programot csinálni,meg hasonlók, rájössz, hogy érdekel-e igazán ez az ember, vagy képes lennél e együtt lenni vele, össze illetek-e, mi lányok általában ezt mérlegeljük.Mert különben hamár 3 nap múlva kiderül, hogy nem és már lefeküdtünk,mindenkire kiteszik a kedves jóakarók a "kurv@" cédulát.Ezért vár az ember.És lehet, hogy egy hónap múlva rájön, hogy nem menne.(és nem azért mert szórakozott veled)

És még annyit, hogy biztos lányok között is vannak akik az egy éjszakás dolgokra hajtanak(no komment) de azért fiúban többet találni..

Ha szexet akarsz keress olyan lányt, aki benne van, ha meg barátnőt, akkor várj rá..

szerintem ennyi valamit valamiért..

2009. jún. 23. 14:52
 28/32 anonim ***** válasza:

És lehet, hogy miattuk szívják meg a normális pasik is, mert aki egyszer megégeti magát az már nem bízik senkiben..

(előző)

2009. jún. 23. 14:59
 29/32 anonim ***** válasza:

14:26

Ez világos, de dióhélyban: A nők gondolkodnak hülyén.

A 13:53 gondolatmenettel totálisan egyetértek. És miért kelljen nekem álmaim nőjére várni hónapokat, hogy megkaphassam? Ha akár az életemet is el tudnám vele képzelni? Hát azért nem várok, mert az ilyen nő nekem nem kell, aki így gondolkodik, vagyis már nem is álomnő. És hidd el cicám, 2 perc alatt királynőből lesüllyedhetsz pária szintre a pasik szemében ezzel a szűzk*rvás gondolatmenettel.

2009. jún. 23. 15:27
 30/32 anonim ***** válasza:

14:52

Te még mindig nem érted a lényeget. Honnan tudja a pasi, hogy megkapja a lányt, ha vár rá hónapokat? Honnan tudhatja biztosan? Mert képzeld, vannak olyan hapsik akik várnak, képesek várni, de ők szívják meg a legjobban akkor ha dobja őket a nő. És mégjobban fáj ez a szöveg, hogy de bizony várni kell, holott várt a hapsi csak épp őt használták ki és őt baszták át. Csak nem szexel, hanem mozival, jajdejhogy hozzádbújhatok, jajdejó hogy megnézünk egy filmet, a háttérben meg kefél a nő a szomszéddal nempedig a hapsival, nehogy k*rvának tartsa.

Annyit mondok: számomra nem az a k*rva aki első nap odaadja magát, hanem az, aki ilyet művel mint amit fönt leírtam. Sokkal többre becsülöm azokat a lányokat akiket első nap megkapok.

2009. jún. 23. 15:32
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!