Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Mennyi idő után feküdné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyi idő után feküdnétek le az új barátnőtökkel? Megismerkedés után?

Figyelt kérdés
Azonnal? Egy hét,pár hét? Hónap?
2009. jún. 18. 20:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
38%
Mivel barátnőm, és nem valami dugópajtásom, ezért feltételezem nem kell bizonygatnom semmit sem. Akár 2. randin, hogy minél előbb bizonyíthassam, hogy szeretem és vele maradok, és hogy örömet tudjak neki okozni. Csak sajnos ezt a lányok pont fordítva szokták. Olyan sokáig nem adják oda magukat, hogy a pasik inkább megcsalják őket, vagy szakítanak velük, mert nem bírják a kínzást. És ebben a helyzetben nem a pasi a hibás, hanem a csaj. Mert a csajok el se tudják képzelni mekkora kínzás lehet az, ha mellettünk fekszik álmaink nője félig meztelenül, de nem érhetünk hozzá. Akkor már inkább ne is lássuk, ha úgysem kaphatjuk meg.
2009. jún. 18. 20:57
 2/32 anonim ***** válasza:
16%
Teljes mértékben igazat adok az első válaszadónak, magam se írhattam volna le jobban a dolgokat. :D
2009. jún. 18. 21:00
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

tudom, hogy fiúk válaszát várják, de ! gondoljatok csak bele kedves előttem szólók, hogy nem mindenki ilyen jó fej, mint ti, mert azért vannak köztetek, akik másra hajtanak.És ugye ez senkire nincs ráírva.ezért várukn olyan sokáig, ha kibírod, akkor bebizonyítottad, hogy nem csak "AZT" akarod, ez ilyen egyszerű :)

22l

2009. jún. 18. 21:10
 4/32 anonim ***** válasza:
azért általánosítani sem kell, csajok között is van aki így gondolkozik, mint az 1. válaszoló. pl. nálunk is 2. alkalommal megtörtént a dolog. nemis bántuk meg :) 20/L
2009. jún. 18. 21:16
 5/32 anonim ***** válasza:
Ezt ezzel nem lehet tesztelni, hisz vannak olyan alattomos srácok akik képesek várni egy hónapot is csak azért hogy megkapjanak. Én is a 2. randin feküdtem le a párommal és én sem bántam meg lassan 3 éve együtt vagyunk. Bár az idő húzás egy okbol jó is lehet fokozza a vágyat, de csak egy két hétre gondolok:)
2009. jún. 18. 21:30
 6/32 anonim ***** válasza:

Átlagosan 2 hét és egy hónap között vártam a szexszel(de én 19 évesen kezdtem!) Legtöbb pasim persze első randis leteperés ellen sem tiltakozott volna. De aki megcsalja a barátnőjét amiatt a kis idő miatt, ahelyett, hogy élvezné, ahogy kibontakozik a kapcsolat, az szerintem nem szereti igazán a lányt. Ha szeret a pasi, úgyis vár (megcsalás nélkül), még ha nem is tetszik neki a dolog. Azért nem foroghat minden a farok körül :P a nő is biztos akar lenni abban, hogy nem használják ki. Meg aztán, ha tetszik is a srác, és nem tartom valószínűnek, hogy kihasznál, akkor se biztos, hogy pár randi után le akarok vele feküdni. mert mondjuk előtte meg akarom ismerni.

Ráadásul arra mit mondasz/mondotok - itt az oldalon olvastam - hogy a pasi azért hagyta ott a csajt, mert "könnyűnek találta" amiért első randin hagyta megcsókolni (!) magát...

2009. jún. 18. 21:31
 7/32 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt 22/L
2009. jún. 18. 21:31
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm én az első randin azt mondtam a páromnak, hogy kúrjunk, erre ő azt mondta NEM! Mert többet akar mint egy éjszaka. Persze a második talinkon megtörtént egy hétre rá és nem bántam meg én sem:) 22/L
2009. jún. 18. 21:33
 9/32 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha kb:2-3 hetet nem hagyná magát.Akkor nyugodtabb lennék h mással sem fexik le mellettem olyan könnyen...
2009. jún. 18. 21:36
 10/32 anonim ***** válasza:
én első alkalommal lefeküdtem a barátommal (előtte már egyszer együtt aludtunk de akkor mégnem jártunk) és nem is ő kezdeményezett hanem én. egyszerűen tudtam h nem csak azt akarja, és ez a megérzésem még soha nem csalt:) 18/L
2009. jún. 18. 21:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!