Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem tudok elélvezni szinte soha? Azért szinte mert már volt rá példa. (lány) (részletesebben lent)

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy nincs orgazmusom akkor sem ha partnerem van és akkor sem ha maszturbálok.Nemtudom miért pedig szeretkeztem szerelemből és vad szexben is volt részem.És maszturbálás közben sem tudok elélvezni vibrátorral sem.De régebben volt egy srác akivel eggyütt töltöttünk egy napot akkor volt életem első és utolsó három orgazmusa.Kétszer nyalás közben és egyszer aktus közben.De azóta sem volt soha pedig már majdnem 2 év eltelt.Nemtudom mit gondoljak vagy tegyek.Azt a srácot pedig nemtudom rávenni hogy segítsen nekem. :( miért van ez így velem? (21 éves lány vagyok)
2009. jún. 18. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Valahogy én is így vagyok vele,igaz ha masztizok el élvezek,viszont ha párommal szeretkezünk nem sikerül :( pedig annyira szeretném.És mással volt orgazmusom de vele nincs :(

Tudom hogy ezzel nem tudtam segíteni,bocsi is érte ,de nem vagy egyedül ezzel.25/L

2009. jún. 18. 19:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy nekem sehogy sem megy.Csak azzal az 1 sráccal sikerült.De már nagyon vágyok rá.De lehet hogy ez már így is marad. :(
2009. jún. 18. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

ha legközelebb masztizol, gondolj rá :))

esetleg pszihés gondok? akkor tudod kikhez kell fordulni. Lehet még érzel vmi iránta?

Remélem nemsokára siekrül, ha igen írd meg!

Puszi és sok sikert! :))

2009. aug. 5. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!