Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek a lány barátommal? Részletesebben alant.
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: van egy legjobb barátom, fiú vagyok, és a legjobb barátom leányzó. nagyon sokat vagyunk együtt, mint két barát, neki már túl sok is, ragaszkodó vagyok nagyon, és mindig megkérdezem hova megy mit csinál, és hogy miért, és kiakadok, hogy miért megy el este, mikor nem is járunk és sose volt köztünk ilyen viszony.A lány elkezdte érezni hogy többet érezhetek én mindig tagadtam,mai napig. mert akkor megváltozna kettőnk közt a viszony. Ő azt mondta nem tudna irántam többet érezni, ezt spontán mondta már 1 honapja kb. a kérdésem felétek, mitévő legyek?! legjobb barátnak tekintem, de elkezdtem többet érezni úgy érzem.Mit csináljak??
segítsetek:( köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 7. 12:54
1/4 anonim válasza:
Ha esélytelen, hogy több legyen, mint barátság, akkor törődj bele, mert tönkre mehet az is. Inkább keress egy lányt, akinek te is bejössz. Persze maradjatok barátok.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. és köszi a véleményed! és szerinteted/etek akkor hagyjam is? nagyon nehéz ám a ragaszkodást megszüntetni...
2011. máj. 8. 12:40
3/4 anonim válasza:
Ha nem tudod legyőzni az egyoldalu szerelmi érzésedet, akkor jobb, ha nem találkoztok, mert csak szenvedsz és megromolhat a kapcsolat . Te is nehezebben vállalsz új kapcsolatot.
4/4 A kérdező kommentje:
és hogy ha elmondanám neki mi van most, illetve mit érzek? akkor biztos megváltozna a viszonyunk, csak félek, hogy örökké így is maradna? ez az utolsó kérdésem.. eddigi válaszokat köszönöm!
2011. máj. 11. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!