Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbeszéltétek a párotokkal, hogy mi volt az előző kapcsolatukban?
Figyelt kérdés
Hogy lefeküdtek-e az exével meg ilyesmik? És nem esett rosszul, tudtál utána ugyanúgy ránézni? (főleg s lányok válasza érdekel)2009. jún. 17. 10:01
11/15 anonim 

válasza:

Nem, és nem is érdekel!7éve vagyunk együtt, és soha nem beszélünk róla, simán nem vagyunk rá kiváncsiak!!25/L
12/15 anonim 

válasza:

Én nem beszéltem meg soha és nem is vágyok rá! Néha elejt egy-egy emléket vagy valami infót a volt nőjéről, de engem nem érdekel! Tisztára olyan érzés mintha gyomron vágtak volna! Én mindig új lapot kezdek, én sem traktálom őt az exekkel és ő se avasson be!
13/15 anonim válasza:
nálunk,ha szóbajön,szerencsére csak ritkán,akkor nagyon féltékeny tud lenni a párom,de nem értem miért,akkor még nem ismertük egymást.
14/15 anonim válasza:
Náluk,a párom nem szeretné felhozni a multat,de engem érdekel,hogy milyenek voltak az előző kapcsolatai!Még enm került sor a beszélgetésre,de ki fogom "harcolni":)!
15/15 anonim 

válasza:

Én azt mondom, hogy konkrét dolgokat néha érdemes megbeszélni: tanulni lehet belőle. De ne hasonlítsátok össze a régit a mostanival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!