Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti megbeszéltétek a párotokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbeszéltétek a párotokkal, hogy mi volt az előző kapcsolatukban?

Figyelt kérdés
Hogy lefeküdtek-e az exével meg ilyesmik? És nem esett rosszul, tudtál utána ugyanúgy ránézni? (főleg s lányok válasza érdekel)
2009. jún. 17. 10:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
hat mi megbeszeltuk hogy mi(k) voltak,aztan meg csak ugy neztunk egymasra mind a ketten meglepodtunk egy kicsit,de tovabb leptunk mert az a mult es csak a jelen es a jovo szamit,tobb mint egy eve vagyunk egyutt
2009. jún. 17. 10:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi "kibeszéltük" az előző kapcsolatainkat, persze nem a legelején, és nem úgy, hogy egyszerre mindent. Nem kerültük soha az előző kapcsolatokról kezdeményezett beszélgetéseket, és mindenki csak annyit mondott el, amennyit nem érzett kellemetlennek. Aztán persze ahogy múlt az idő, előkerültek a kellemetlen sztorik, beégések, de legalább együtt nevettünk. Nekem kifejezetten tanulságos volt egy-két momentum a párom előző kapcsolataiból, leszűrtem, hogy milyen hibákat kerüljek el, amikre már ráment kapcsolata. És nagyon jól működünk egy párként, már több mint 4 éve, közben összeköltöztünk, eljegyződtünk... :D 26/L
2009. jún. 17. 10:05
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
ilyen intim dolgokat nem... csak ha van valami poénos sztori, akkor azon nevetünk egyet és kész
2009. jún. 17. 10:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Néha igen. Persze nincs összehasonlítgatás egyfolytában. Néha szóba kerül, hogy anno ezzel vagy azzal lefeküdtem e, és csak annyit mondunk el egymásnak amennyit jól esik, nem erőltetjük a dolgot. Én nem vagyok kíváncsi az ő előttem lévő hálószoba titkaira, ő nem kíváncsi az enyémekre, a jelenben élünk, és bár nem titkolok előtte semmit, még is jobban szeretek kettőnkről beszélgetni mint a múltról. Ha konkrét kérdéssel áll elő, akkor sem haragszom meg, és természetesen mesélek, hogy mi volt előtte.
2009. jún. 17. 10:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg, az intim dolgokat is! Hát soxor nem volt kellemes, de én kérdeztem:) Bár igaz jobbnak egyiket sem tartotta nállam!!:) Az a múlt nem érdmes ezzel foglalkozni...
2009. jún. 17. 10:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Mi is meg szoktuk beszélni. Mikor már pár hete járunk, felhozzuk a témát, és átbeszéljük ezeket a dolgokat. Nekem csak az esik rosszul, ha kihangsúlyozza, mennyire szerette. Amúgy ha lefeküdtek, vagy ilyesmi, az nem zavar, akkor még vele volt, az már a múlt, most engem szeret.:)

16/L

2009. jún. 17. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Engem érdekeltek a régi dolgai is. Rengeteget kérdeztem, eleinte sokat mesélt is. Aztán észrevettük, hogy mindketten szenvedünk tőle... a gondolattól, hogy más is a jelenlegi párunkhoz ért. És ebben nincs semmi furcsaság. Ilyen a szerelem. ;)
2009. jún. 17. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a múlttal hülyeség foglalkozni,mert ami egymás előtt volt ahhoz semmi közünk.A jelen meg a jövő foglakoztasson,ami megtörtént az megtörtént azon nem tudsz változtatni.21/L
2009. jún. 17. 16:28
 9/15 anonim ***** válasza:
ahhoz semmi közöm, hogy előttem mi volt, neki se, hogy előtte mi volt... ha ilyenekről beszélnénk, felmerülne bennem a gondolat, hogy x idő múlva talán arról fog beszélni valakivel, hogy velem mi volt
2009. jún. 17. 16:54
 10/15 anonim válasza:
nézd ki lehet beszélni a dolgokat....de 1-ik félnek sem esik jól..csak szenvedés lesz belöle...hogy régebben a én baratnömmel valaki valamit csinalt..es így meg úgy...ach meg a hideg is kiraz belole...de ha van valami vicces történet miért ne.....de hogy az ex-baratnömmel mikor mit csinaltam szerintem ehhez senkinek semmi köze..
2009. okt. 1. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!