Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés vs. Dugás. Te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés vs. Dugás. Te melyiket szereted?

Figyelt kérdés

Az egyik itteni kérdés ihletett és kíváncsi vagyok, ŐSZINTÉN, fiúk, lányok mit szerettek jobban? Csak az egyiket vagy felválltva? Kort és nemet is írjatok oda!!!

nem lesz senki lepontozva, szal őszintén, mert ez a lényeg!

2009. jún. 16. 17:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%

csak a szeretkezés, egyértelmű!

Az egyik seggf*j pasim megkérdezte, dugunk? Én rá: nem. Tudtam, h nem szeret, és mindig nemet mondtam a dugásra. Én a szeretkezést szeretem (az szex) a dugás, meg csak fűrészelés.

2009. aug. 6. 19:31
 32/35 anonim ***** válasza:
66%
Akit szeretsz,azzal sztem csak szeretkezel.Akit nem,azzal meg csak kefélsz=dugsz.Szerintem...De am a dugás alatt a vad szexre gondolunk,nem? Am biztos mind2 jó :P;)
2009. aug. 6. 20:08
 33/35 anonim válasza:
Az igazi az amikor hol ez hol az!Jó amikor lágyan szerelmesen szeretkeztek...De nem rossz azért az sem amikor jóóól megdugnak ;)
2009. aug. 6. 20:15
 34/35 anonim ***** válasza:

En a szertkezesre szavazok!

32/L

2009. aug. 6. 20:21
 35/35 anonim ***** válasza:
Én is inkább a szeretkezésre szavazok.:D De persze, ha a barátommal nagyon megkívánjuk egymást akkor csúnyán mondva "dugunk". De a szeretkezés sokkal romantikusabb. :D 16/L
2009. aug. 6. 20:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!