Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés vs. Dugás. Te melyiket szereted?
Az egyik itteni kérdés ihletett és kíváncsi vagyok, ŐSZINTÉN, fiúk, lányok mit szerettek jobban? Csak az egyiket vagy felválltva? Kort és nemet is írjatok oda!!!
nem lesz senki lepontozva, szal őszintén, mert ez a lényeg!

ki a halál pontoz le?
az mondjuk érdekes hogy az egyik válaszoló úgy tekint a barátnőjére mint egy kúrvára, ha az vadabban csinálja, dehát az ő dolguk :D:D

Szerintem mind a 2 nagyon jó!!!
23/L
Szerintem mind a 2 nagyon jó!
23/L

izé ... 17:24 -es vagyok, nem vettem észre a
"A kérdező kommentje:
Mármint mind2ben van érzelem és a párotokkal csinájátok" .. szal ezt, szóval helyesbítek :
hangulatfüggő, teljes mértékben. kettőnkön múlik. pl ha kicsit be vagyunk csípve akkor természetesen durvábban csináljuk, az dugásnak is vehető. De mind a kettő jó !

én a vadabb tempósabb fiúkat szeretem :)
igaz már 8 éve van 1 párom, de vele is inkább gyorsabban csináljuk. Simogatás, csókolgatás persze megvan nálunk is, csak maga a szex vadabb.
Nem szeretem, ha közben bealszunk :)
Szóval én a "dugásra" szavazok :)
1 vad nő =)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!