Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés vs. Dugás. Te melyiket szereted?
Az egyik itteni kérdés ihletett és kíváncsi vagyok, ŐSZINTÉN, fiúk, lányok mit szerettek jobban? Csak az egyiket vagy felválltva? Kort és nemet is írjatok oda!!!
nem lesz senki lepontozva, szal őszintén, mert ez a lényeg!

Én minden féle képpen a szeretkezésre szavazok! Az romantikus azzal vagy akit szeretsz és az a lényeg hogy mind a kettőtöknek jó legyen :D
16/F

Egyértelmű! :)
SZERETKEZÉS!!! XD
18/L

csak az egyiket szeretem/csináljuk és az az egyik a szeretkezés.
19/L

Szerintem a dugásban nincs érzelem.
De amúgy is én az a szenvedélynek a híve vagyok, az meg a szeretkezés. DE mondjuk, ha a dugás a durvulást jelenti. akkor azt mondom, hogy egy szexuális élményben mind2-re szükség van. Mert a csúcshoz közeledve az ember szerintem elveszti az önkontrolját és sokkal intenzívebbre vált. Ezt a páromon és magamon is észlelem.

Nálam hangulatfüggő:)
Van amikor egy szenvedélyes és hosszú ideig tartó szeretkezésre vágyom/vágyunk, de van h épp az a jó az egészben, h egy spotnán, gyors numera a konyhaasztalon...:)
Mikor mihez van kedvünk:)
20/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!