Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés vs. Dugás. Te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés vs. Dugás. Te melyiket szereted?

Figyelt kérdés

Az egyik itteni kérdés ihletett és kíváncsi vagyok, ŐSZINTÉN, fiúk, lányok mit szerettek jobban? Csak az egyiket vagy felválltva? Kort és nemet is írjatok oda!!!

nem lesz senki lepontozva, szal őszintén, mert ez a lényeg!

2009. jún. 16. 17:13
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Mármint mind2ben van érzelem és a párotokkal csinájátok
2009. jún. 16. 17:15
 2/35 anonim ***** válasza:
91%

Én minden féle képpen a szeretkezésre szavazok! Az romantikus azzal vagy akit szeretsz és az a lényeg hogy mind a kettőtöknek jó legyen :D

16/F

2009. jún. 16. 17:15
 3/35 anonim ***** válasza:
95%

Egyértelmű! :)

SZERETKEZÉS!!! XD

18/L

2009. jún. 16. 17:16
 4/35 anonim ***** válasza:
89%

csak az egyiket szeretem/csináljuk és az az egyik a szeretkezés.

19/L

2009. jún. 16. 17:16
 5/35 anonim ***** válasza:
96%
Igazat adok az elso komment irojanak. En midig szeretkezesnek hivom, mert sokkal szebben hangzik es ebben tobb az erzelem. A dugas szot szerintem azok hasznaljak, akik szerelem nelkul szeretkeznek.
2009. jún. 16. 17:18
 6/35 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a dugásban nincs érzelem.

De amúgy is én az a szenvedélynek a híve vagyok, az meg a szeretkezés. DE mondjuk, ha a dugás a durvulást jelenti. akkor azt mondom, hogy egy szexuális élményben mind2-re szükség van. Mert a csúcshoz közeledve az ember szerintem elveszti az önkontrolját és sokkal intenzívebbre vált. Ezt a páromon és magamon is észlelem.

2009. jún. 16. 17:18
 7/35 anonim ***** válasza:
94%

Nálam hangulatfüggő:)

Van amikor egy szenvedélyes és hosszú ideig tartó szeretkezésre vágyom/vágyunk, de van h épp az a jó az egészben, h egy spotnán, gyors numera a konyhaasztalon...:)

Mikor mihez van kedvünk:)

20/L

2009. jún. 16. 17:20
 8/35 anonim ***** válasza:
84%
Szeretkezésnél nincs jobb. Érezni ahogy szeret, simogat. De azért néha jó, hogy csak odajön, és azt mondja, "Hm, de meg dugnálak" --> Tőle ez is jól esik. Tudom, hogy nem úgy gondolja. De annyira beizgulok tőle! :D
2009. jún. 16. 17:24
 9/35 anonim ***** válasza:
83%
lássuk ... az egyikben egy k_rvának tekintettem az éppen aktuális társamat (de igen jó volt), a másikban egy Istennőnek látom a barátnőmet (az meg nagyon jó szokott lenni). Érzékenyebb típus vagyok, szóval nekem egyértelműen a szeretkezés !
2009. jún. 16. 17:24
 10/35 anonim ***** válasza:
84%
mhh...van hogy érzéki hosszú szeretkezésre vágyom :) , mivel imádom a párom <33 , de van h olyan durva szexre, h teperjen le tépje le a ruháimat és b@ssz_o_n meg ...wáááh! ... csak jöjjön haza! :P .leteperem, mert akarom kivánom őt!!:)
2009. jún. 16. 17:26
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!