Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés vs. Dugás. Te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés vs. Dugás. Te melyiket szereted?

Figyelt kérdés

Az egyik itteni kérdés ihletett és kíváncsi vagyok, ŐSZINTÉN, fiúk, lányok mit szerettek jobban? Csak az egyiket vagy felválltva? Kort és nemet is írjatok oda!!!

nem lesz senki lepontozva, szal őszintén, mert ez a lényeg!

2009. jún. 16. 17:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
96%
Hangulatfüggő. Amikor babusgatásra vágyom, akkor szeretkezés, amikor vadságra, akkor dugás:D
2009. jún. 16. 18:24
 22/35 anonim ***** válasza:
93%

Én nem tudok erre akérdésre válaszolni, mert még eggyiket se csináltam.

29/f

2009. jún. 16. 18:55
 23/35 A kérdező kommentje:
Én se szereltem még számítógépet és nem is megyek a számítástechnika témába...
2009. jún. 16. 19:50
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

érdekes... hogy néhány embernek a szeretkezés = romantikus, gyengéd szeretkezés, dugás = vadabb szex.

nekem a vadabb szex az egy vadabb, szenvedélyes szeretkezéssel egyenlő, ergo ez is szeretkezés. sztem a dugásnak pont az a lényege hogy vad szex amiben nincs érzelem, legalábbis nem szerelem. attól hogy az együttlét nem olyan romantikus, inkább szenvedélyes, attól szerintem az még szeretkezés lehet. ha kölcsönös szerelem van a kapcsolatban, nem csak puszta testiségen alapul.

nade ez csak egy megjegyzés volt, hogy én így látom.

2009. jún. 16. 20:46
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem inkább a d@gás jön be. Imádom a férjem, nem tudom elképzelni az életem nélküle, de nem az én világom az állandó szeretkezés. Sokkal jobban szeretem ha tép és kemény, férfias közben. És mondjuk azt is szeretem ha k@rvaként kezel az ágyban. Perverz vagyok? lehet. Ettől még szerelmes vagyok bele. Természetesen néha jól esik a szeretkezés is, az összebújás, amikor magához szorít és ölel közben, de nem tudom elképzelni, hogy mindig így csináljuk.
2009. jún. 16. 23:32
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Mind kettő kell!! De a lagymatag szexet annyira nem kedvelem. Nem tudom a dugást miért párosítja mindenki a gyorsasággal? Nekem inkább a vadabb jut eszembe mint a gyors... 22/N
2009. jún. 17. 00:42
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Maradok a dugasnal..attol mert nem szeretkezunk,meg nagyon szeretjuk egymast es az erzelem is megvan.. De a nagyon light-os szeretkezest nem szeretem. 19/L
2009. jún. 17. 14:59
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Van amikor szeretek szeretkezni, jó is az, de olyan is van, amikor csak egy gyors dugásra vágyom. Mert megesik, hogy annyira kívánom a másikat, hogy már pattanásig feszülnek az idegeim és akkor nincs szükségem előjátékra, meg ide puszi, oda puszi, csak tegye már be végre. Sajnos (vagy nem sajnos) én ilyen nagy lángon égek, de tényleg kell a szeretkezés is. Csak nekem maga a szó olyan lassú, gyengéd érzést sugall.

A szerelmeskedés szótól viszont falra tudok mászni, na az aztán nyálas rendesen

2009. aug. 6. 18:12
 29/35 anonim ***** válasza:
76%

Én a szeretkezésre szavazok inkább azt szeretném majd elsőnek főleg mert még szűz vagyok xD

Sztem elég őszinte voltam:)

18/F

2009. aug. 6. 18:50
 30/35 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek az előző előttivel :)
2009. aug. 6. 19:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!