Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Mit szólnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szólnátok egy kifejezetten vékony, de nagy szerszámú sráchoz?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer voltam nővel, de nem mondta hogy tetszem e neki vagy ilyesmi. 177 magas vagyok, 62 kiló körüli, kissé csontos, szálkás. A farkam amúgy 19 centi. Milyennek tudtok elképzelni? Ezek alapján amit leírtam kívánatos vagyok? :)
2009. jún. 12. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem... csak elszomorító, hogy ennyit tudsz elmondani magadról bemutatkozásképp.
2009. jún. 12. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hmmm én csak a vékony pasikat szeretem :P és a méreteid.. hmm ;)
2009. jún. 12. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Basszus itt írják h a 19 cm-es farok az nagy, a párom aki elvette a szüzességem 19 cm-sel bírt, talán ezért is fájt...

amúgy nekem bejönnél méretbe de alkatra nem, szedj fel egy pár kilót.

2009. jún. 12. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
az én férjemnek 20cm es van,bár ö nagobb is mint te..bár biztosan nagyon egzotikus kisugárzással birsz:))
2009. jún. 12. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
41%

Lehet másnak igen, nekem nem.

Nekem túl pici vagy.. nem, nem a farkad, te magad.

A 177 cm szinte semmi, főleg, hogy ehhez a 62 kg.. 4 kg van köztünk össz-vissz oO És szerintem nem én vagyok a túlsúlyos... Te vagy túl sovány.

A farkad meg túl nagy. Főleg, hogy nem a méret számít, így nem nagyobbodtál a szememben (:

2009. jún. 12. 23:16
 16/17 anonim ***** válasza:
röhögnék egyett, ha így messzebbről totálba látnálak..:D
2009. jún. 13. 00:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Haligali!

Köszi a válaszokat! Örülök, hogy így látjátok.

Nem gondoltam, hogy ilyen reakciót váltok ki a méretemmel. Ezek szerint tényleg átlagon felüli! Eddig ezt nem hittem.

Aki a farokméretemet BEMUTATKOZÁSKÉNT kategorizálja pici agyában, hadd világosítsam fel, hogy ez egy ilyen kérdezős oldal :) Sem arcom nincs, sem nevem. Egyszerűen kérdeztem valamit, amire kíváncsi voltam. Nem tudom mi köze van ahhoz, hogy szeretnek e meg ilyenek.

Szeptemberre +10kg izom a tervem, de az 5-6 garantált. Személyi edzővel dolgozom rajta! Majd akkor képpel együtt teszem fel a kérdést! Ténylegesen nem nagy az önbizalmam, szóval köszi a löketet!! Csók ;)

2009. jún. 13. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!