Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok egy kifejezetten vékony, de nagy szerszámú sráchoz?

Basszus itt írják h a 19 cm-es farok az nagy, a párom aki elvette a szüzességem 19 cm-sel bírt, talán ezért is fájt...
amúgy nekem bejönnél méretbe de alkatra nem, szedj fel egy pár kilót.

Lehet másnak igen, nekem nem.
Nekem túl pici vagy.. nem, nem a farkad, te magad.
A 177 cm szinte semmi, főleg, hogy ehhez a 62 kg.. 4 kg van köztünk össz-vissz oO És szerintem nem én vagyok a túlsúlyos... Te vagy túl sovány.
A farkad meg túl nagy. Főleg, hogy nem a méret számít, így nem nagyobbodtál a szememben (:

Haligali!
Köszi a válaszokat! Örülök, hogy így látjátok.
Nem gondoltam, hogy ilyen reakciót váltok ki a méretemmel. Ezek szerint tényleg átlagon felüli! Eddig ezt nem hittem.
Aki a farokméretemet BEMUTATKOZÁSKÉNT kategorizálja pici agyában, hadd világosítsam fel, hogy ez egy ilyen kérdezős oldal :) Sem arcom nincs, sem nevem. Egyszerűen kérdeztem valamit, amire kíváncsi voltam. Nem tudom mi köze van ahhoz, hogy szeretnek e meg ilyenek.
Szeptemberre +10kg izom a tervem, de az 5-6 garantált. Személyi edzővel dolgozom rajta! Majd akkor képpel együtt teszem fel a kérdést! Ténylegesen nem nagy az önbizalmam, szóval köszi a löketet!! Csók ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!