Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel alakul valami. Nagyon jó fej, és az arca szép is, de egy kicsit husi. Én kifejezetten a vékony lányokat szeretem. Hogy tudnám megkívánni Őt?
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák,
vagy szépek és buták.
Vagy, ha szépek és okosak is egyben,
nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?"
17:26-nak igaza van!
Ha nem kívánod a lányt és nem tudod annyira megszeretni, hogy vonzódj hozzá testileg annak ellenére, hogy nem pont az eseted, akkor ne hitegesd szegényt!
Előbb-utóbb észre fogja venni, hogy a vékonyabb lányok jönnek be, hogy őket nézed meg és ez nagyon rosszul fog neki esni.
Persze talán rábeszélheted, hogy fogyózzon (ha szerencséd van, nem sérted vele vérig), de aki alapból husisabb alkat, általában csak átmenetileg tud lefogyni.
Lehet hogy félreértettetek. Nem azt mondtam, hogy abszolút nem jön be, hanem a vékonyak jobban bejönnek. Attól félek, hogy mindenhol azt hallottam, hogy a másikat 100%-ig el kell tudni fogadni. Csupán ebben nem vagyok biztos.
A "jobbat érdemel" beszólás pedig jól esett. Sem engem, sem a helyzetet nem ismered. Szerintem ennél korrketebbül nem lehet hozzáállni a dologhoz. Meg is dughattam volna, de pont e miatt még hagytam...
Ismerd meg jobban és szerintem csak utána dönts.
Úgy hangzik, hogy azért elég rendben van a csaj, ki tudja mikor találsz még ilyet. A szexuális vonzódás még kialakulhat időközben, nem?
Hány évesek vagytok?
Gondolom fiatal vagy még, tehát én a helyedben nem aggódnék azon, hogy kapok-e jobbat.
Azért leírom az én storymat hátha segít. Nekem mindig is a vékony srácok tetszettek.. volt egy fiú akit különösen utáltam a suliba, mert beképzeltnek tűnt...aztán nem tudom, hogyan de.. megismertem egy kicsit és..senkit sem szerettem még úgy soha mint őt a macis külseje ellenére! Nem lett happy end a vége, de a lényeg, hogy nem biztos, hogy olyan lesz az igazi szerelmed, mint az ideáljaid..
Több jó külsejű, vékonyabb sráccal is jártam azóta, de..egyik iránt sem voltak olyan erős érzelmeim mint az iránt a srác iránt.
De sose kételkedtem semmiben, az elején mikor még utáltam őt, csupán azért volt mert másnak tűnt, de mikor megismertem rájöttem, hogy tévedtem. Hiába nem volt az ideálom, egyszerűen imádtam benne mindent!
Ha kétségeid vannak, szerintem nem is fognak elmúlni. Ha nem tudsz úgy rá nézni, mint egy igazi nőre, ha nem vagy szerelmes.. szerintem nem is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!