Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok egy kifejezetten vékony, de nagy szerszámú sráchoz?
Figyelt kérdés
Eddig egyszer voltam nővel, de nem mondta hogy tetszem e neki vagy ilyesmi. 177 magas vagyok, 62 kiló körüli, kissé csontos, szálkás. A farkam amúgy 19 centi. Milyennek tudtok elképzelni? Ezek alapján amit leírtam kívánatos vagyok? :)2009. jún. 12. 15:11
1/17 anonim válasza:
Grrrr...:):P
Fincsi falat lehetsz:P
2/17 anonim válasza:
Voltam már ilyen típusú sráccal és nagyon jó volt ;)
3/17 anonim válasza:
És te mit szólnál egy 176-körüli 75 kg kb barna szem fekete haj (ami nem festett)
hm?
4/17 anonim válasza:
Te nem az én barátom vagy, véletlen ? :D:D:D
Neki is ezek a méretei kb...:D
5/17 anonim válasza:
hát nem tudom,de mért úgy kell bemutatkozni,hogy helló ekkora a farkam?ha szeretsz valakit rohadtul nem számít.
7/17 anonim válasza:
Hát ha ez a legfontosabb amit el tud mondani magáról akkor messze elkerülöm.
8/17 anonim válasza:
sokaknak tetszenek a vékony férfiak
nekem nem :)
a méret egy kicsit elrémisztő...nagy :)))))
9/17 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem jönnek be a túlvékony srácok.. inkább az olyan izmos és 3-6 kg plusszal rendelkező srácok jönnek be.
10/17 anonim válasza:
Nekem túl vékonynak tűnsz. Szedj föl még kb 5-6 kilót és akkor szálkásodj. Akkor legalább lesz mire :P (Nem bántásból írtam) :)
Amúgy a farok méret nekem is elrettentő. Sokszor a 15 cm-es farokkal is fáj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!