Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire sokakat megfogott a kispárnás masztizás?
Figyelt kérdés
Mindenki sztem így kezdi:hasonfekve a takaró vagy a párna sarkát "oda+ dörgölni...:)de sokakban ez meg is maradt..pl bennem.nem tudom máshogy csinálni illetve probáltam de ugy nem jó.Ezzel nem vagyok egyedűl ugye?2009. jún. 12. 10:32
21/26 anonim válasza:
en a baratom kezevel kezdtem az ilyen elmenyeket ugyh en ahoz szoktam hozza. a kisparnas idoszak vhogy kimaradt...neha hozzadorgoloztem mert jo volt de ettol meg nem volt orgazmusom es kicsit nehezen is tudom elkepzelni. a zuhanyrozsa detto.... jo erzes de nem hiszem h el tudnek menni tole. ugyh en maradok az ujjamnal vagy max vibralos dolgonal.
22/26 A kérdező kommentje:
nekem van barátom 4 éve...nem tudja hogy így csinálom,probáltam már máshogy de ugy nem jó.ha meg meg kér h elötte masztizzak akkor a szokványos modon teszem.
2009. jún. 12. 13:38
23/26 anonim válasza:
soha nem csináltam a kispárnámmal :D elképzelni sem tudom, hogyan működik :D igazából nem is akarom :) mégis mire valók a "fürge ujjak"?! :D még a zuhanyrózsát csakcsak megértem..de hogy ez a kispárna honnan jött...komolyan nem vágom :)
20/L
24/26 anonim válasza:
Sose párnáztam, a napokban vetődött csak fel bennem, hogy lehet ki kéne próbálni.
Én 4 évesen kezdtem :D :S
16L
25/26 anonim válasza:
Én most próbáltam ki először nemrég.. de nem rossz :D
Bár a zuhanyrózsa is jó =)
26/26 anonim válasza:
Én nagyon régóta csinálom...sajnos. Most nagy szenvedés máshogy is elérni az orgazmust a barátom mellett. Ha simogat, akkor csak úgy tudok elélvezni, hogy a két kezemmel nyomom lefelé a combom belső részét, ahogy az ágy is szokta. Nagyon sajnálom, hogy így rögzült be nekem. Ráadásul csak úgy sikerül elmennem, hogy az egész testemet befeszítem, és egyenesen kinyújtom a lábamat. DE!! Most sikerült nemrég elmennem úgy, hogy a párom bennem volt, misszionárius pózban voltunk, és körkörösen mozgott rajtam. Kis lépésekkel, de remélem haladunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!