Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire sokakat megfogott a kispárnás masztizás?

Ne sajnáld, amiért nem masztizott még. Szerintem normális. Ő nem fedezett fel semmi szitut, amitől jött volna, divatból meg nem csinálta, ez így van rendjén.
Egyébként szerintem jó ez a kispárnás, olyan orgazmusom van tőle, ami máshogy nincs. :)

Én most kezdtem el,valahogy úgy hogy a pi**m mindig viszeketett,meg szexre vágytam...és kitaláltam egy masztit,és a kispárnával csinálom mostis.:D
am 13 éves vok xD

Én is így kezdtem 10 éves korom körül, akkor még fel se fogtam nagyon. 15 éves koromig csak így csináltam és nekem sem volt jó másképp. Viszont muszáj lesz változtatnotok ezen , ha el szeretnétek élvezni majd, ha a párotok izgatja a csiklótokat. Én is utólag döbbentem rá, hogy hoppá, annyira hozzászoktam, hogy így hiába izgat, nem azaz érzés, nem tudok elmenni. Ekkor kezdtem el kézzel izgatni magam, mégpedig úgy, hogy erotikus történeteket olvastam és utána filmeztem, egészen addig nem nyúltam magamhoz, amíg nagyon fel nem izgultam, így sikerült kézzel való izgatással elmennem. Az sem rossz módszer, ha csináljátok párnával, de kézzel fejezitek be.
Egy volt párnás:D (17/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!