Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire sokakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire sokakat megfogott a kispárnás masztizás?

Figyelt kérdés
Mindenki sztem így kezdi:hasonfekve a takaró vagy a párna sarkát "oda+ dörgölni...:)de sokakban ez meg is maradt..pl bennem.nem tudom máshogy csinálni illetve probáltam de ugy nem jó.Ezzel nem vagyok egyedűl ugye?
2009. jún. 12. 10:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
:o ledöbbentem kicsit aza utolson...szegénykém :)
2009. jún. 12. 11:53
 12/26 anonim ***** válasza:
énis kispárnával csinálom,kiskorom óta(kb 7-8) és még mai napig is így csinálom :S :D sajnos mással énis probáűltam már,de énsem élveztem egyáltalán,max zuhanyrózsa de az nagyon ritka és hosszadalmas :S szoval nem vagy vele egyedül... ja és 15 éves vagyok most :D
2009. jún. 12. 11:54
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

Ne sajnáld, amiért nem masztizott még. Szerintem normális. Ő nem fedezett fel semmi szitut, amitől jött volna, divatból meg nem csinálta, ez így van rendjén.

Egyébként szerintem jó ez a kispárnás, olyan orgazmusom van tőle, ami máshogy nincs. :)

2009. jún. 12. 11:56
 14/26 anonim ***** válasza:
7-8 évesen kezted?? az nem korai egy kicsit?? mondjuk én 11 voltam.
2009. jún. 12. 11:56
 15/26 A kérdező kommentje:
7-8 évesen nem korai.akkor nem az van meg bennünk lányokba h masztizunk csak felfedezünk egy érzést ami nagyon jó és ujra akarjuk...sztem...
2009. jún. 12. 11:59
 16/26 anonim válasza:
100%
én is 7-8 évesen kezdtem,és nagyon jó,a mai napig így csinálom.(18)
2009. jún. 12. 12:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
7-8 évesen szerintem nem tudta még az ember, hogy micsinál. Én sem tudtam 9-10 körül lehettem. :D
2009. jún. 12. 12:00
 18/26 anonim ***** válasza:
fú én mostis azt csinálom.sztem nagyon jó érzés xxD
2009. jún. 12. 12:10
 19/26 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem el,valahogy úgy hogy a pi**m mindig viszeketett,meg szexre vágytam...és kitaláltam egy masztit,és a kispárnával csinálom mostis.:D

am 13 éves vok xD

2009. jún. 12. 12:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Én is így kezdtem 10 éves korom körül, akkor még fel se fogtam nagyon. 15 éves koromig csak így csináltam és nekem sem volt jó másképp. Viszont muszáj lesz változtatnotok ezen , ha el szeretnétek élvezni majd, ha a párotok izgatja a csiklótokat. Én is utólag döbbentem rá, hogy hoppá, annyira hozzászoktam, hogy így hiába izgat, nem azaz érzés, nem tudok elmenni. Ekkor kezdtem el kézzel izgatni magam, mégpedig úgy, hogy erotikus történeteket olvastam és utána filmeztem, egészen addig nem nyúltam magamhoz, amíg nagyon fel nem izgultam, így sikerült kézzel való izgatással elmennem. Az sem rossz módszer, ha csináljátok párnával, de kézzel fejezitek be.

Egy volt párnás:D (17/L)

2009. jún. 12. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!